dunajsko letališče
Potujem v Grčijo preko Dunaja. Na Dunaj bom prišla ob 22h in potem grem direktno na letališče.
-Kako je najbolje iti na letališče? Jaz bom najverjetneje vzela kar avtobus, ki gre direktno z železniške postaje.
Najbolj pa me zanima tole: namreč let imam šele 6.50 naslednjega dne, se pravi da moram noč prebiti na letališču. Ima kdo izkušnje z dunajskim letališčem? Je prometno, je veliko ljudi? In ja, khm, neumno vprašanje morda, a meni pomembno: je odprto celo noč?:))) Ker se nam je zgodilo v Celovcu, da je bilo letališče zaprto do petih zjutraj in smo morali počakat odzunaj:)
Torej prosila bi za kako izkušnjo/nasvet v zvezi z dunajskim letališčem. Potujem pa z lauda air.
Hvala!
Letališče je odprto 24 ur, žal pa so (skoraj) vse trgovine in lokali ponoči zaprti, tako da ti preostane v glavnem vegetiranje v čakalnici.
No, nekaj sreče pa le imaš, ker letiš v okviru schengenskih mej. Sedeži v čakalnici terminala za notranje polete so za razliko od tistih v terminalu za zunanje oblazinjeni.
Jaz sem ze trikrat prenoceval na dunajskem letaliscu, ponoci imas odprto vsaj eno gostilno, tako da se lahko zavleces tudi tja…drugace pa potegni si dve vrsti sedezev skupaj, prtljago ob sebe in veselo spat…ni panike…moras vedet da se tudi ponoci sprehaja veliko varnostnikov in policije naokrog….
lp
shanti
Tebe sigurno ne bo nihče ukradel. Za varnost pred tatiči ti pa nihče ne more z gotovostjo zatrditi, da jih ni. Dokumente in denar imej spravljene nekje pod obleko, prtljago nekako priveži na ogrodje sedežev, ročno prtljago morda daš pod glavo… in že s tem si večino priložnostnih tatičev odvrnila od poskusa kraje.
Najboljše bo pa, da si pogledaš, kako so se drugi znašli, saj ne boš edina, ki bo tam poskusila zadremati.
Avtobus je najboljša rešitev. Letališča mne zapirajo, ko greš mimo čekiranja imaš ogormno prostora in boš našel prosto mesto. Zelo je prometno. Nekaj sli z letališča je na http://gatnik.com/picgal
Poglej si se ta link…
Forum je zaprt za komentiranje.