Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika dunajski valovi

dunajski valovi

zanima me,ce kdo pozna to sladico. nekoc sem nekje naletela na recept,a ga,zal ,nisem shranila!! ce ga katera ima,se priporocam! lp petra

hvala za hiter odgovor ! ne vem,ce je to-to!? mislim,da ni bilo pudinga. peciv s pudingom namrec ne obrajtam prevec:) ce bi bil v tister receptu puding,mi verjetno ne bi padel v oci ! mogoca bi ga pa s cim nadomestila? lp petra

Hej,petra! Mislim,da je bilo nekako na pomlad,ko je bilo tu govora o dunajskih valovih.Celo se mi zdi,da sem enkrat naredila.Prav gotovo je bilo brez pudinga,ker ga niti jaz ne uporabljam za sladice. Ce dam v iskanje,mi pokaze samo danasnja tvoja posta. Lp babi

hvala,babi!! bom malo pobrskala! pomeni,da je bilo res brez pudinga!? meni za sladice nekako ne gre… lp petra

sem ze nasla. na nekem drugem forumu. namesto pudinga je ali vanilijeva krema,ali cok.krema s smetano. reseno! lp petra

Hej vera, si me prehitela 🙂 tudi jaz sem opazila ta recept pri kolinski, ko sem iskala tam recept za črni gozdiček.

LP, zala

Čez vikend sem spekla Dunajske valove, ki sem jih malce priredila in odzivi so bili odlični.

Sestavine kot so na kulinariki.

Torej, biskvit sem naredila po navodilih, potem pa naredila napako, ker sem pozabila, da nimam malega pekača doma, zato sem imela na voljo samo pekač dim. cca 39×30. Ker nisem mogla deliti mase na pol, sem biskvit spekla v 1 rundi. Ko je bil pečen, sem ga prelila z višnjevim sokom + rum, skuhala puding, v katerga sem zamešala maslo in dodala višnje. To na biskvit, na koncu prelila s čokoladnim prelivom in to je to.

Zelo dobro, sočno in okusno pecivo.

Lp, I.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close