Dunaj
Hotel Bergwirt. Prijazen domač hotel z dobrim zajtrkom.
Ni v centru, je pa zraven Schönbrunna, pred hotelom parking in dve avtobusni postaji. S hoteli v centru zna bit na Dunaju problem glede parkiranja, ki ga je tudi pri hotelih višje kategorije potrebno dostikrat doplačat (precej). Je pa javni prevoz itak tako urejen, da prideš brez težav povsod z busom, U-bahnom, center je pa čisto obvladljiv peš.
@pripomba
Vse, kar pišeš, je seveda res. Ampak kljerkoli v centru (ali bližini centra) moraš na Dunaju plačati parking. Običajno se cena giblje nekje med 15 in 20 evri na noč, tako da je 9 evrov še zelo zmerno.
Tudi zajtrka za zgolj 5 evrov drugje verjetno ne dobiš.
Kot sem že rekel, pa cene tega hotela močno nihajo. Jaz sem bil tam pozimi in takrat je dvoposteljna soba stala zgolj 30 evrov, kar skupaj z zajtrkom za 2 osebi znaša 40 evrov na noč. Za Dunaj se meni zdi to super ugodno.
Se pa verjetno kje na obrobju mesta da spati še ceneje, če pa želiš imeti center dosegljiv peš, pa bolj težko.
Mi smo bili 2 odrasla in trije otroci od 5 do 12 let. Spali v Ibis Budget Lassallestrasse 7 – 1020 Vienna
OD centar oddaljen 3km ali pa še manj, uban 100m , kupiš dnevno karto in vse obvoziš za nekaj evrov.
Prespali 2 noči za 180EUR , morali najeti dve sobi , ker nimajo večjih največ za dve odrasli in enega otroka, tako da smo se porazdelili v dve pa je blo čist ok, pa še sosedne sta bile zaradi same logostike:)
Zajtrk 6 eur po osebi, kar paše da ti ni potrebno izkat navsezgodaj. Parking tudi s popustom, povprašajte na recepciji so mi svetovali kako bom prišel najceneje skos, mislim da sem dal za avto cca 15eur.
LP,Sandi
http://www.taskmedia.si
Forum je zaprt za komentiranje.