Najdi forum

Zanima me, če kdo ve (pa saj vem, da veste:)), kje se da na Dunaju ugodno/udobno prespat.
Za prehrano sem izvedela že iz starih postov.

S kolegico pa ne misliva nič v naprej rezervirat; kjer bodo imeli prostor, tam bova pač spali:)

Tukaj :

http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/country.asp?country=Austria

poisci tiste hostle ki so v Vienna pa bo. Jaz grem v Huetteldorf cez 2 meseca. Sama pa si izberi
kateri ti bolj ustreza. Meni ustreza Huetteldorf ker je blizu metro pa avto lahko parkiras zraven hostla. Ceprav je malo izven.

Hvala.
Mogoče se pa srečamo. Tudi midve greva čez 2 meseca:)

LP k

Približno 20-30 km pred Dunajem je na levi strani avtoceste motel Oldtimer. Udobno in relativno ugodna cena.

Hoteli “ETAP”, v predmestju jih je veliko. Cena za dve osebi je 49 Eur.

lp

Vse zabeleženo, hvala. Izbor bo tako padel na koncu!

LP K

te zanimajo kaksni novi, zelo fancy lokali?

Misliš, da me ne? 🙂
Vse me zanima. Več informacij ……težji izbor:))))

Jaz sem prenočeval v hotelu Auhof (XIII., Auhof Strasse 205 – blizu postaje podzemene Huetelldorff). Običajna cena je 34,50€ na noč na osebo samo spanja, a so 3-je ali 5 je cena polovična. NAj povem da je nasproti hotela samopostrežna trgovina (Spar) nasproti trgovine pa pekarna ter, da je v sklopu hotela resavracija, kjer se zelo dobro je.

Ostali predlogi:
– Praterster (58,00) **
– Rathaus (75,00) **
– Strandhotel Alte Donau (84,00) ***
– Riede (60,00) ***
– Starlight Suiten (156,00) ****

Vse cene so v €

vsi hoteli razen Rathaus in Riede imajo tudi zajtrk

http://www.vienna.info

OK:))
Trenutno najbolj fancy klub na Dunaju je Buddha club., v devetem okraju na waehringerguertel -gre za restavracijo in bar. Zelo blizu imas Babu – retsavracija in bar Q(:kju) – bar +klub.

V prevm okraju: Barbaro -italijanska restavracija, dnevni bar in v 1 nadstropju cocktail bar, palmenhaus -rest+cockt.bar; 1516-pivnica z zelo dobrim lastnim pivom,
v sestem okraju: Aux gazelle (marokanski bar+ klub), Bar italia (dnevni bar), Bar Fly (eden najstarejsih cocktail barov – s stilom!), Passage – klub 8cisto zraven Ringa),

V redu:))??

Barbara

Zelooo v redu:))))) Hvala.

Če mi bo sploh uspelo do tja priti. Še najbolje, da sindikalca tja organiziram:))
To je tako, če si “married to the – ne mob:)-ampak job”!

LP Kate

vse, kar je nastela Barbara je fajn, ob primerni kolicini denarja seveda…:) da se jaz pristavim svoj piskercek z bolj tradicionalno izbiro lokalov.
ce gres na dunaj, ne smes nikakor spustiti njihovih slavnih kavarn, najbolj znane so: Hawelka (1., Dorotheergasse); Cafe Alt Wien (1., Bäckerstrasse), Prückel (1.,Stubenring), Cafe Central (1., Herrengasse), Cafe Landtmann (1., Dr.Karl Lueger Ring), Sperl (6., Gumpendorfer Strasse).
zelo znani in dobri (poleg hotela Sacher) sta tudi slascicarni Demel (1., Kohlmarkt) in Sluka (pri mestni hisi).
ce ste bolj za v klube, je glede jazza zelo dober Porgy&Bess (1., Riemergassse), za sodobno glasbo pa je obvezen Flex (ob Donaukanal-u).

¸ja lokalo ki sem jih nastela so res drazji kot v Slo, ampak zato so trenutno najbolj “in”.
Tud “in” a malce ceneje so se : Blau Stern (Waehringerguertel – dnevni bar z zelo dobro in poceni hrano), Zentimeter – teh lokalov je na Dunaju vec (pivnica+retsavracija), Bettelstudent (1. okraj), Alte Ambulanz (v prostorih stare dunajske bolnice – Altes AKH, 9 okraj), pivnica Charlie P`s (9 okraj), zelo dobra in pocenbi azijska hrana je v restavraciji Ramien (6 okraj, Gumpendorferstrasse).
H kavarnam pa bi jaz pristavila se Diglas (1 okraj, Brandstaette?)

Lp

Saj sem vedla, da bo podatkov več kot dovolj! :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close