Dubrovnik poleti
Ker je že tako toplo, razmišljam o morju, dalmatinskem vinu, tamburicah… :)))
In letos me vleče v Dubrovnik.
Kje v Dubrovniku vam je bilo luštno? Je kateri hotel, ki ga posebej priporočate?
Radi bi šli z letalom. Se bolj splača prek agencije ali na lastno pest?
Nisem še preverjala pa agencijah in netu, najprej bi rada info od koga, ki je tam že bil.
Hvala!
Moža sem peljala v Dubrovnik pred dvemi leti za okroglo obletnico. Šla sva čisto v lastni režiji: letalske karte kupila preko spleta pri Croatian Airlines – letela sva iz Zagreba, ker je bilo daleč najceneje.
Prav tako sem rezervirala sobo preko spleta čisto v centru starega mesta – potem sem sicer ugotovila, da je na vrhu pod obzidjem in sva prehodila vsak dan kar nekaj stopnic, a imeli so teraso s katere je bil prekrasen razgled na mesto.
Vse je klapalo, na letališču v Dubrovniku je avtobus, ki pelje čisto do starega mesta. Potem pa sva si vse ogledala sama. Prišla sva v petek popoldne in se vračala v ponedeljek popoldne. Bilo je dovolj časa za ogled mesta, zapeljala pa sva se tudi z javnim prevozom v novi del.
Lahko ti zagotovim, da naju je prišlo kar smešno poceni – če se prav spomnim, sem dala za dve povratni letalski karti okoli 140 EUR, soba s kopalnico pa naju je prišla 45 Eur na noč, pa je imela še majhno kuhinjo, hladilnik, TV. In to dve minuti od Straduna – glavne ulice, kjer se vse dogaja.
Forum je zaprt za komentiranje.