Najdi forum

Za novoletne praznike načrtujemo oddih v Dubaju v lastni režiji.

Prosim za mnenje in vtise tistih, ki ste bili v zimskem času v Emiratih – kako vam je bilo všeč, kaj ste si ogledali, doživeli, ter predvsem kakšno vreme ste imeli.

Najlepša hvala vsem za odgovore!

Pozdravljen(-a).

Na spletni strani Cobone.com si nabavi voucherje – zelo priporočam.

Jaz sem si ogledala njihov Souk (tradicionalna tržnica) in tudi Gold Souk v Dubai Creek,
kopat smo se hodili na plažo Jumeriah Beach (Suset Beach), kjer je tudi tuš in preoblačilnice,
definitivno ne smeš zamuditi tudi Fontana Show-ov ob Burj Khalifi, ki so (mislim da) vsak dan ob 19:00,
za metro si kupi Silver Card in si jo po potrebi napolni – napolniš jo lahko na vsakem metro postajališču 🙂

Ženske naj ne nosijo prekratkih hlač, majic brez rokavov in naj ne kažejo preglobokega dekolteja. Nič od tega sicer ni prepovedanega, ampak bo bolj pasalo v njihovo družbo.

Srečno pot, lep potep želim in pozdravček!

🙂

Pozdravljeni!

Zanima me ta VISA-za Dubaj.

Karte bi rezervirali sami oz..let bi bil iz Budimpešte. Vem, da viso dobiš,če rezerviraš na agenciji, preko Emiratov oz.,preko hotela in , da je veleposlaništvo v LJ.
Kje dobiti poceni viso, ker bi leteli v Dubaj v lastni režiji oz. bi križarili in ostali nekaj dni še po križarjenju v Dubaju.
Imajo kar več vrst vis in katero bi bilo najbolj pametno uzeti??

Prosila bi za čim več vaših informacij oz. izkušenj z viso v Dubaju, ker že planiramo v mesecu februarju.

Hvala za vaše odgovore že v naprej.
LP, NINA.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close