Dubaj
Zdravo!
Razmišljam o počitnicah v Dubaju enkrat pozno jeseni. Če je kdo že bil tam, bi bila zelo vesela kakšnih koristnih informacij: a ste šli prek kakšne agencije (katere) ali v lasni režiji? Kje ste urejali vizo? Včasij je nakup v kompletu (letalska + hotel) ceneje, kot da rezerviraš ločeno…
Na odklopu je kar dosti ponudbe in sem izgubljena v vseh teh hotelih in cenah… če imate kakšno priporočilo glede tega, se tudi priporočam.:)
Najprej sem gledala ponudbe za 10 dni, ampak sem malo prebirala in se mi zdi, da je 1 teden čist dovolj, saj me poležavanje na plaži kaj preveč ne mika.
Prav bi mi prišel tudi namig koliko ste odšteli za potovanje vi? In kdaj je idealno za potovati tja?
Uf, saj vem, da imam ogromno vprašanj… če se komu ljubi odgovorit na kakšno izmed njih, bom zelo hvaležna.
P.s. Sem uporabila iskalnik, pa kaj dosti ni bilo napisano na to temo. Sem iskala tudi na forumu Sta in drugje, tako da me ne boste takoj nadrle, naj tam iščem… :))
Hvala!!! in lep dan!
Smo že bili tam, a nismo potovali iz Slo. Te pa opozarjam, da razmislite, zakaj bi šli tja. Kaj si želite videti, saj so blizu dežele, kjer se da videti veliko več, kot v Dubaju, kjer boste dali le veliko denarja…
Živjo, poglej na http://www.emirates.com, avion z Emirati do Dubaja je cca 400 €
zanimiva je tudi stran http://www.marhabaservices.com
Jaz imam tudi željo videti Dubaj od blizu, zaenkrat sem bila samo na Dubajskem letališču…
splača se iti v Burj Al Arab, najlepši hotel na svetu, baje je nočitev okoli 2000 €, ampak večerja je pa samo 85€.
in pa razgled z 800 metrske stolpnice Burj Khalifa je baje fantastičen, v tej stolpnici Armani hotel ponuja nočitev za 1700 €.
Srečno pot.
Ojla,
mi smo bili že trikrat, in še bomo šli. Nam je v redu, za hiter odklop in relativno hitro si tam z letalom, rajši izberem to kot pa Egipt. Je pa tako 100 ljudi 100 čudi. Tko da vsak po svoje, meni je tam super to, da je vedno sonce, hrana je super, tudi početi imaš kaj, shopping je pa sploh in oh. Tko da vsak po svoje. Aja uredili smo si vse sami. Nikoli ne potujemo z agencijo. Lahko pa karte preveriš tudi pri Turkish Airlines, mi smo šli z njimi iz Brnika. Karta pride ugodno, poglej na njihovi spletni strani. Prvič smo bili tam November December, drugič pa Aprila, tretjič pa tudi Novembra.
Mogoče sem kaj pomagala pa veliko užitkov pri načrtovanju potovanja kamorkoli. Mi se že veselimo letos gremo na tritedensko potepanje na Bali. Decembra pa verjetno en hiter skok do Dubaja, bomo še videli.
Lahko pa mi pustiš svoj mail pa ti napišem kaj več.
Lp, A.
Ga nekaj nagledujemo preko
samo se mi poraja enako vprašanje, kot eni zgoraj: zakaj dati toliko denarja za nekaj tako umetnega kot je Dubaj?
Ampak moja moška navijata za….
Forum je zaprt za komentiranje.