Najdi forum

Tisti ki ste že bili v Dubaju – imaš kaj za delat tam 14 dni (razen poležavanja na plaži) ali je to totalno preveč? Mi zelo radi hodimo okrog in si ogledujemo stvari, nismo pa preveliki navdušenci tega, da si vsak dan na istem mestu in hodiš na plažo.

Mi smo hodili naokrog vsak tretji dan. Vmes smo se pa kopali v hotelu Atlantis, kjer je zabavno za otroke: tobogani, plavanje z delfini itd… Lahko prideš tja tudi če nisi hotelski gost.
Zelo priporočam izlet v puščavo z džipom + večerja pod zvezdami + jahanje kamel, stari del mesta, pa Dubai Mall, kjer je smučišče, drsališče itd…
So pa zdaj temperature že kar hude in ni prijetno hodit naokoli. Mi smo bili decembra, ko je bilo okoli 25-28 stopinj, ravno prav.

Srečno !

O super, prav lepo je bilo tole prebrat. Saj mi planiramo tudi decembra (za čez novo leto) samo bi morali že zdaj nekako rezervirat. A takrat je bila voda v morju dovolj topla za kopanje? Kaj pa vreme je stabilno v tem času?

Mi smo rezervirali samo 1 teden prej in je bila zelo dobra ponudba. Trenutno imajo dobre ponudbe za poletje, za decembra pa še ne. Mi smo plačali pol toliko kot zdaj ponujajo december. Dubai je v zelo veliki krizi in morate zelo paziti, da ne preplačate, ker se zelo borijo za vsakega gosta.
Mi smo se kopali samo v bazenih, kjer je voda ogrevana. Meni je bilo v morju malo prehladno, ker vedno piha. Pa tudi ne zdi se mi tako čisto.
lp.

Moje mnenje v Dubaju nimaš 14 dni popolnoma nič za počet. Midva sva se tam ustavila za 4 dni, pa sva si v 3 dneh vse ogledala (pri tem se nisva prav nič pretegnila). Prvi dan sva imela voden ogled Dubaja (kjer v parih urah vidiš cel Dubaj – od hotela, muzeja do suka). Drugi in tretji dan sva si ogledala Mall of Emirates in Wafi (dva največja nakupovalna centra). Tretji dan sva tudi imela safari z džipi (absolutno odsvetujem za manjše otroke – so ljudje bruhali kot po tekočem traku). Četrti dan sva si pa privoščila vodni park. Če boste tam toliko časa potem si je najbolje ogledati še sosednje mesto Abu dhabi.

Se strinjam, v Dubaju nimaš 14 dni kaj počet. Mi smo šli decembra, da smo presekali zimo in še zaradi drugih razlogov. So nam pa povedali, da je zelo lepo v hribih in to čist verjamem, da zna biti zanimivo.
Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close