Najdi forum

Dubaj kopanje

Se konec decembra začetek januarja kopate v morju v Dubaju? Koliko stopinj ima morje in kok ozračje? Hvala

Mi smo se. Za temperature ne vem, je pa vedno toplo. Poglej na google : average temperatures in dubai (ali pa mesto napisi pa bos vidla povprecne temperature skozi vso leto).

Par let nazaj je bilo januarja sicer prijetno toplo, a ni bilo za kopat v morju, v hotelskem bazenu ja, pa zvečer smo si kar jopice oblekli, tanke jakne ala jeans recimo, čeprav naj bi bilo tudi v zimskem času tam kar toplo.

Ozračje med min. 16 ( povprečno 21) in max. 27 stopinj, morje cca 21-23 stopinj. Za pogumne Brite in Ruse ni ovir za kopanje 🙂

Najbolje je oktobra – ozračje med 25-30, voda 23-25 stopinj.

Že november ni več ok, december in januar pa sploh nista za kopanje v morju. Bazen je ok, dokler je sonce. To je njihova zima. Itak pa meni Dubaj ni kaj pride za kopanje, je tako, da je takoj za plažo eno samo gradbišče in stolpnice, čisto nič lepo.

Kjah no ja odvisno, kje si – na Jumeirah Beach se na veliko sedaj gradi, v zadnjih 7-ih letih so pozidali ogromno plaže, drugače maš pa tudi hotele, kjer se nič ne gradi, pa soprva vrsta ob morju s svojo lastno plažo, pa ne za velike pare 🙂

jaz pa uživam tam, ker si pregrejem kosti, vročino vseeno ažje prenašaš kot pri nas, ker je relativna vlažnost dosti nižja, meni odgovarja toplo morje, Jadran mi je tudi poleti premrzel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close