Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dubaj ali Tunizija

Dubaj ali Tunizija

Dragi me je povabil marca na lepo potovanje za en teden. Kaj pri svetujete Dubaj ali Tunizijo, to dvoje mi je dal na izbiro.

Tunizija.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Definitivno Dubaj;)))))))))

Tunizija je lepa, ampak je drugače pač s higieno, standardom..No, malo poglej fotke in se pač odloči….Naslednje leto pa te naj povabi še na drugo destinacijo;))))))

lp

Manja

Dubai!!! Sem bila tam lansko leto in se cisto zaljubila…. v naravo, kulturo, prestiz, skratka vse. Se enkrat navijam za Dubai.
Ne bo ti zal.

Se pridružujem Primoževi izbiri, super destinacija!

Definitivno Dubai!!
lp

Se pridružujem. Lani sem bila v Tuniziji in je bilo superrrrr. Pogovarjala sem se tudi s kolegico, ki je bila v Tuniziji in Dubaju, pa ji je bila Tunizija bolj všeč.
Verjetno je vse skupaj tudi stvar okusa. Mogoče je najboljše, da pregledaš ponudbo, slike…. in se potem skupaj odločita kaj vama je všeč.
Kamorkoli bosta šla,pa ne izpustita izleta v puščavo, po možnosti z džipi.

Vsekakor dubai,sem bila v tuniziji ter dubaju,ampak mi je bilo v dubaju bolj vsec,je nekaj posebnega.lp

kok je enim lustn..;)

fajn je ce te res zanima – drugo pa je ce se hoces le pohvalit..

sicer pa DUBAI…je biu kolega 2tedna in prav da ne gre vec nikamor razn tja.. 🙂

Oboje je fajn na svoj nacin in v vsakem primeru se bos imela super!

Preberi LP za oboje in se potem odloči sama.

Dubai.

Tunizija samo, ko imaš horde turistov (poleti), da se na njih pasejo domače pijavke… sicer znajo bit Tunizijci zoprni v 3pm… sploh če dobiš koncentrat, ker drugih “žrtev” ni (spomladi / pozimi).

V primerjavi z Dubajem se lahko Tunizija skrije. Dubaj je naravnost fantastičen in jaz ob takšni ponudbi sploh ne bi pomišljala. Pa lepo se imejta, kjerkoli že bosta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close