Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DSO Taber

DSO Taber

Kakšen se vam kaj zdi ta dom upokojencev? Kakšne so cene, postrežba, ravnanje s svojci?

Baje je super. Tam so v večini bolj ljubljanske dame. Postrežba je super, prijaznost in uslužnost sta na nivoju. Je pa to center Ljubljane.  Tisti, ki je iz vasi , mu tu ne bo všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
Iko, 26.07.2022 ob 17:21

Baje je super. Tam so v večini bolj ljubljanske dame. Postrežba je super, prijaznost in uslužnost sta na nivoju. Je pa to center Ljubljane.  Tisti, ki je iz vasi , mu tu ne bo všeč.

Ti mislis Tabor, zgoraj je nspisano Taber. Taber je direkt na vasi ob Cerkljah na Gorenjskem. Gre za prakticno nov dso postavljen vecinoma za domacine iz tistih krajev. V zacetku je bil na zelo visokem nivoju, cene primerljive z ostalimi. Moderna arhitektura v  naravi, malce “za krajem”, kader mlad, svež.. sedaj pa ne vem kako je.

Ja, tako je, mislim na Taber pri Poženiku. Sem kar debelo pogledala, ko je ena napisala, da so notri ljubljanske dame.

Gre za kmečko podeželje.

Odgovor na objavo uporabnika
Saša Podobnik, 26.07.2022 ob 19:27

Ja, tako je, mislim na Taber pri Poženiku. Sem kar debelo pogledala, ko je ena napisala, da so notri ljubljanske dame.

Gre za kmečko podeželje.

Ja, misljen je za starostnike iz tistega okolja, ceprav sprejemajo tudi ostale. Kot sem napisala, v zacetku je bil res prijetna popestritev na trgu ostarelih in dotrajanih domov. Je prostoren, dolg kot ponedeljek, sobe imajo po dve ali eno posteljo, kopalnico, balkon. Starostniki si jih lahko opremijo po svoje, v enoposteljnih celo s svojim pohistvom. Od zacetka je bila fajn ekipa, mlada, zagnana, potem se je kader precej menjal. Sedaj ne vem kako je. Takrat so lepo skrbeli za ljudi, svojci so imeli pomembno vlogo, naceloma ni bilo nekih vidnih odstopanj..kot pravim..nevem kako je sedaj. Vem, da se je menjal vodstven kader, pa tudi negovalni kader se je kar precej zamenjal. Upam, da so obdrzali nivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close