Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija DSCaler (TV) gledalnik in zvok – ne gre

DSCaler (TV) gledalnik in zvok – ne gre

Takole, za hec, sem dobil Pinnacle TV PRO PCI kartico, na internetu sem našel gonilnike za tuner ter program za gledanje TV, DSCaler. Po nekaj hitro minulih uricah kikanja sem našel pravo kombinacijo za gledanje slike, zvoka pa … ni.

Nastavil sem, da za zvok skrbi Windows Audio Mixer, pa nič. Sem zvočnike vključil direktno v TV tuner kartico, nič. windows zvoki delajo normalno.

Ali ima kdo izkušnje s tem programov, in mu je uspelo usposobiti zvok (kakšna je magična kombinacija nastavitev)? Ali z drugim programom? Sem sprobal še K!TV, isto ni zvoka, pa še slabša slika…

Se priporočam…

Obstaja magična povezava za zvok. Ne verjameš? TV tuner kartico moraš s kablom povezati na vhod Line-in na zvočni kartici. Pa bo zvok kot se šika. Nekatere imajo to možnost za povezavo že znotraj mašine – podobno kot povežeš CD enoto na zvočno karto.

Ali je tvoj odgovor drugačen, če sem sprobal zvok iz TV tuner kartice direktno na aux v stolpu, pa ni bilo nič? (verjetno je manjkalo malo procesiranja?)

Ne vem, zaenkrat moj odg. ni drugačen – na nek način moraš povezat TV tuner z zvočno, al pa počakaj še na kakšen drug nasvet.

Mislim, da ti manjka kabel. Na TV kartici gre v Audio-Out, na zvočni pa v Line-In. Zgleda pa tkole—> glej sliko

Takole, zaenkrat je zmagovita kombinacija K!TV in kabel….
Hvala vsem.

Mora gret! je reku Mujo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close