DRUŽINA S 5 OTROKI – kam na morje?
Kot sem rekla, vsak predlog je dobrodošel.
Mogoče sem bila premalo natančna. Zanima nas apartma (ne kamp ali hotel)in ne predaleč, kar se tiče vožnje iz Slovenije. Pa tudi do plaže naj bi šli peš, ker gredo mlajši po kosilu še spat- vsaj jaz bi rada, da bi šli.
Seveda pa bo odločitev odvisna predvsem od cene.
Evo tle maš link. Je pa cca 150 m do plaže. Mi hodimo sem že več let. Če te zanimajo pa še slike plaže mi pa daj meil in ti lahko pošljem. Mi smo tudi z našo hodili popoldne v apartma spat ko je še hodila spat. Drugače je pa plaža v senci ali na soncu pa tudi igrala so v bližini. Uglavnem če te še kaj zanima ti lahko napišem.
lp
Glej glede cen je tako. Cene so take kot so na ceniku. Mislila sem glede tistega doplačila če bi imel dodatno posteljo, tega ona ne zaračuna še poebej. In turistična takso ima tudi že vračunano v ceno. Sem pač prej mal narobe napisala. Ne vem pa zakja ima tako smotan cenik, da si misliš da boš moral še dodatno ležišče posebej plačat.
Mi smo imeli ko je bla tamala mal dodatno ležišče pa nam ga ni še posebej zaračunala.
In svakinja je bla pred lani pri njej in jih je bilo pet in ji tudi ni računala dodatnega ležišča za tamalo.
Forum je zaprt za komentiranje.