Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Druženje samskih – kako zorganizirati

Druženje samskih – kako zorganizirati

TUle gor se pojavi večkrat kak oglas, da kdo išče družbo. Spodaj recimo išče Lady družbo ženske za rekreacijo pa ni nobenega interesa.
Očitno tale forum ni pravi za take oglase.
Je tule na MONu mogoče kak forum, ki bi bil bolj primeren?
Ima kdo idejo kako s pomočjo neta najti družbo samskih za razne aktivnosti? Tako recimo, da se najde družba par ljudi pa gredo smučat, kolesarit ali kaj takega. Ali pa preprosto na kak izlet.

Za v hribe imamo zgoraj pripeto temo.

Hahaha, dejansko sem najprej prebrala Je tule na MONu mogoče kak forum, ki bi bil bolj prijeten? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tista stran za v hribe je za nekatere preekstremna. Nič proti ljubiteljem skale, ali česa podobnega nimam povedati.
Večina SLO “hribovcev” si želi sredogorja, trave do vrha, ali uro ali dve lažjega sprehoda. Morda vmes, nabiranja zdravilnih in začimbnih rastlin rastlin, gob in kaj vem še česa.
V to smer bi bilo morda treba razmisliti.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tako nekako izgledajo naši izleti v hribe v zgornji temi “Gremo v hribe“, ki pa so trenutno bolj v “stand-by” stanju, bi pa bilo fajn, če bi jih ponovno malo spravili k življenju. Ni ekstremnih tur in vedno še kaj zanimivega zraven.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Paco, meni se pa ravno obratno dozdeva. Mene bolj konkretne ture zanimajo, ne hribčki. Sanjam recimo Marmolado, Grossglockner.

Zmenjeno, jaz bom ostal v sivem povprečju in vedno nekaj nabiral. Na vrhu, ali pa tudi nekaj nižje ležal v travi! Marmolado in Veliki klek vam prepuščam.
Sohodcev/k je vedno dosti in dovolj. Okusi so različni.

Mogoče predlagati npr. 7.9.2013 je izpred turističenega urada na Vrhniki ob 9 uri brezplačen voden kolesarski izlet po barju, ki traja 3 ure.

Tudi kakšni krajši pohodi so zanimivi, tam spoznaš cel kup zanimivih ljudi.

Kaj boš pa zaračunal/a? Predihan zrak in porabo od traktorjev razritih poljskih poti?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kje pa to objaviti?
Par primerov sem že poskusila v stilu kot navajaš, žal pa očitno ne na pravem mestu, ker ni bilo odziva.

Mislim da se bo vsaka ideja, ki bo zastavljena sprosceno in brez nekih pogojv, kak mora kro bit, sprejeta pozitivno. Preprosto naj kdo objavi oglas z datumom in kaj se bo delalo in povabi vse ki pozitivno mislijo :)Tud ce se bo javil kak vezan, bo gotovo se vec samskih, saj imajo samski vec casa in vec manevrskega prostora za usklajevanje.

Morda kak koticek o pohodnistvu oz.popotovanju.

Jaz si pa želim druženja recimo it v adrenalinski park ali pa na rafting. Kako najti kandidate za take zadeve?
Je tule kak tak forum, da bi se kdo javil na tak moj oglas?

Beri zgoraj.

a, ko se samski družijo … a potem niso več samski ??
Kresalka, ki je bila ministrica (pa še pravnica) je razložila, da sta z Mirom par oz v zvezi že zato, ker preživljata skupni čas v isti bajti, pa vsak v svojem avtu na istem dvorišču …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ste že kaj organizirali? Mene bi zanimal kakšen pohod izlet.

http://med.over.net/forum5/list.php?235
Ta stran je odprta v take namene, čeprav je malce nerodno poimenovana!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close