družbo za na morje
Ojla vsem skupaj!
Kmalu bo konec poletja, jaz pa še ničesar konkretnega nimam v načrtu za dopust. Rada bi šla kam na morje, da je voda topla. Šla bi čisto na en takšen easy dopust, 1 teden ali 2, vendar nimam nobene družbe oz. prijateljic za s seboj, zato bi mi kakšna prijetna dekliška družba mojih let bila zelo dobrodošla. Stara sem 27 let. Sem nezahtevna, razgledana in preprosta punca, ki se z lahkoto prilagodi.
Če kakšno dekle išče družbo za morje, me lahko kontaktira tukaj ali pa kar na moj mail: portal1.md@gmail.com.
Upam, da se katera javi.
Lp
Rada bi šla nekam, da bi se naplavala. Pa da lahko tudi malo pohajaš okoli, da ni preveč mrtvo npr. zvečer. Ampak se mi ne gre za žurke, le da je v bližini vsaj kako mestece..
Sem za last minute, ni mi toliko važno točno kam, mogoče kak grški otok, tunizija, bolgarija, kar bi bilo ugodno..
Najraje pa bi šla konec septembra, ko je manj gužve in tudi cene padajo. V avgustu nimam ravno časa..
Karla_, piši mi na mail: portal1.md@gmail.com .
Grčija npr. mi je zelo všeč. Tud jaz bi se rada le naužila morja, malo miru, poletja, pa da je kaj ljudi tam okrog npr. zvečer. Rada imam toplo vodo, sonček, kako pa je s tem konec septembra pa ne vem, a bojim se, da je konec avgusta in začetek septembra voda toplejša, pačeprav je to Grčija.
Koliko si stara?
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.