Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družbena omrežja

Družbena omrežja

Pozdrav vam vsem,

Namreč potreboval bi vaše mnenje, poznavalci,

Namreč da, pridem iz planin v mesto in pogledam za mini firtohom, ki ga nosite v teh dneh ajoooj, dobil klofuto ali dve s pogledom. Kako se reče tem opravam, ki jih nosi večina žensk. Ko bi babi to vidla, groza. No pustmo to,

Ne prodajam alfe na kotu, ker vroče je povolj,

Rad bi cifro 40 letnice,

Lahko ima tudi otročka. Da pojde s mano v hribe na odih. Brez perverznih narodnih noš seveda.

No imam pa težavo to,

Da mi telefon nagaja, ker ne znam pridet v fb profil, ker sem na novo not in želi video s mojo sliko v treh pozah.

Kako mu naj naložim, če imam lesene okvirje večje od telephona.

Rad bi šel na dejt z pravo žensko in ji razkazal pokrajino in se znal met fino in, da še otrok uživa v lajfu.

Ne znam priti v družabna omrežja za spoznanstvo.

Dal bi številko za pomoč, če je komerkoli za špancir,

Zna to kdo

Brez moje se še čevelj ne obuje.

Nared si fb.

Ogromno takih išče nekaj povezanega z zemljo. To je zdaj top!

Kmetije, naravno življenje, predlaga ti tudi take skupine in sigurno ni takih s takratkim fertahom. Želijo si miru in narave.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6564, 11.08.2025 ob 18:00

Brez moje se še čevelj ne obuje.

Nared si fb.

Ogromno takih išče nekaj povezanega z zemljo. To je zdaj top!

Kmetije, naravno življenje, predlaga ti tudi take skupine in sigurno ni takih s takratkim fertahom. Želijo si miru in narave.

JAz tebi hvaležen za vzpodbudo

Kaj je pa ta kratek firtoh? Prvič slišim, in zakaj mora biti firtoh dolg, običajno se nosi čez oblačila, ko se pa ne, če se npr. gresta, da si ti gospodar, ona pa tvoja francoska sobarica prvi dan na delovnem mestu in pri tebi je tak sistem, da so sobarce samo v firtohih, pa itak hočeš, da ima mal krajšega na sebi, najbrž ne sme biti čez kolena.

Sploh ne razumem kaj si napisal!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close