Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek družba

družba

Žal, sem bil pred kratkim razočaran v ljubezni. Vem da se sliši banalno in mogoče neumno, vendar je tako. Verjamem da je še marsi gdo na istem ali slabšem kot jaz.
Pri tem sem se razšel z dekletom s katerim sem bil pet let. V tem času sem izgubi tudi svoje prijatelje oziroma znance, ker sem se raje posvetil dekletu. Mogoče je to napaka. Ljubezen mine prijatelji pa lahko ostanejo, seveda če jih v tem času ti ne “pozabiš”. Mogoče ni pravi kraj, vendar bi preko te poti poizkusil spoznati dekleta, fante (zakaj pa ne) za prijateljevanje. Ne iščem ljubezenskih avantur. Mogoče sem prestar za ta forum (33 let) vendar me za prijateljevanje mene leta ne obremenjujejo. Če si tudi ti osamljen oziroma osamljena piši.

Po novem sem!
Pošlji e-mail pa si bova kaj napisala

Ta tvoja zgodba mi je tako poznana. Tudi jaz ostajam sama in to celo po nekaj letih zakona, in brez otrok. Prijatelji imajo vsi svoje družine, tako da si le steška najdejo čas zame. Velikokrat se počutim zelo osamljena in predvsem žalostna. Nisem pa tudi tak tip, da bi hitro navezala stike in si tako našla nove prijatelje. Nisi prestar, saj sem sama tudi okrog trideset. Lp in čimveč sonca v srce in dušo.

Ja dejte si še mejle izmenjati. Brez njih ne bo nič.

mislim, da ni nič narobe, če si se še tukaj odločil poskusiti navezati prijateljske stike. oglasi se še kaj, pa se lahko zmenimo!

pa,pa

ej, jaz sem pa mislil da sem sam v tem zosu, da ste vsi drugi srečni in uživate v ljubezni prijatelja oz. prijatelic. Moj mail je miskolin01@hotmail.com

Kaj jres ni tukaj nobenega, ki je v isti situaciji, ki si želi novih prijateljev, novih znancev,….

oj osamljena! tudi jaz sem včasih žalostna in osamljena in tako rada bi kdaj pokramljala s sorodno dušo – če ostaneš sam po tridesetem, ko ima večina tvojih prijateljev družino, se tako počutiš še bolj osamljenega. daj, piši mi na mejl (kavlja@hotmail.com), če si pripravljena za kakšen pogovorček in spodbudno besedo ena drugi 🙂

jest ne vem, no. Zato smo pa osamljeni, ker se očitno ne znamo nič zment.
Sigurna sem, da če predlagam kraj in datum, da se vsi osamljenci dobimo, da ne bi bilo nikogar na spregled.
lp

mala pripomba na osamljenost:*včasih si poročen,imaš družino,prijatelje pa se vendar počutiš neskončno sam*

Potem izstopi s tega vlaka in se podaj v life.

preprosto,a ne!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekateri smo osamljeni in prizadeti.Zakaj obstaja tak folk na svetu,k ne zna cent prjatlstva,ampak raj škoduje svojim prjatlom?

L.P

tisti ki ni bil nikoli osamljen neve kaj to pomeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close