Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek družba za nedeljo

družba za nedeljo

Komot ob 20 ih, glede prepoznavnosti mi pa lahko pišeš na moj elektronski naslov pintar970@gmail.com

ronko boš pa že prepoznal… tista, ki se bo kremžila ob vrtoglavih petkah in lahkotnem krilcu, čeprav bo vreme bolj kislo. Vse za tvojo pozornost :)))

ronko boš pa že prepoznal… tista, ki se bo kremžila ob vrtoglavih petkah in lahkotnem krilcu, čeprav bo vreme bolj kislo. Vse za tvojo pozornost :)))[/quote]

Naj ti povem, da krila sploh ne nosim pa tudi visoke peteke ne, žal,,sem rada komot,

Ti se javim, ko se naspim juter enkrat dopoldan,,pa lahko noč vsem!!!

No evo temu jaz rečem uspešen zaključek haha 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

pred špegu se vsedi … pa kleklajta ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, kakšni so izgovori, da se nista srečala? 🙂

pod Prešercam mu je dala plac … aka “dvojka” … heh pa ta internetna zapeljevanja ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

je bla akcija ?

ja. 1/2 ure je čakal, da bo eno uro zdržal, in če je še ne bo bo postavil šotor

KAJ ti kar neprej nek kritiziraš. maš pomankanje sexsa..

lahko bi kakšen vprašaj postavil/a ☺ … pa IQ si dvigni vsaj na število čevlja. Ni vsak zapis kritika!!
večinoma tukaj tipkamo “zajebancije”

NM ne pusti se zajebavat;;

glej — na takšnih odprtih forumih (kjer se ne plačuje članarina, …) itak ni drugega kot zajebancija.
menda ja nihče ne pričakuje nekega relevantnega odgovora, utemeljitve … nasveta??
“pameten” sem jaz za spodobno plačilo ☺

Spet sem tukej, ja priznam zadnjič sem zaj**ala, ampak nisem sama kriva, je nekaj bolj važnega prišlo vmes, ja za naslednji teden pa res rabim družbo, fajn bi prišla.

kakšnega spola, starosti, preferenc, … o čem bi se čvekalo … malo več natipkaj – da ti kdo ne ponudi psa v sprehajanje ☺

kakšnega spola, starosti, preferenc, … o čem bi se čvekalo … malo več natipkaj – da ti kdo ne ponudi psa v sprehajanje ☺[/quote]

NM-jebaj se,

sem pač dama!

kakšnega spola, starosti, preferenc, … o čem bi se čvekalo … malo več natipkaj – da ti kdo ne ponudi psa v sprehajanje ☺[/quote]

NM-jebaj se,

sem pač dama![/quote]
raje bi tebe … [sup]samemu sebi mi gre slabo od rok ☺[/sup] … po vonju črk se pač ne da ugotoviti ali naj se kdo “prijavi”

čisto resno: iz objave pač ni razbrati kakšna družba ti “ustreza” ☻
pa še, ker nisi registrirana se te ne more kontakrirati.
da bi se pa kdo šel igrico kot se jo gresta onadva na “Kavi” … je pa težko najti še en soroden par.

NM-jebaj se,

sem pač dama![/quote]
raje bi tebe … [sup]samemu sebi mi gre slabo od rok ☺[/sup] … po vonju črk se pač ne da ugotoviti ali naj se kdo “prijavi”

čisto resno: iz objave pač ni razbrati kakšna družba ti “ustreza” ☻
pa še, ker nisi registrirana se te ne more kontakrirati.
da bi se pa kdo šel igrico kot se jo gresta onadva na “Kavi” … je pa težko najti še en soroden par.

[/quote]

Zanimivo!!

ja če imaš jutri ali pojutrišnjem čas pridi v Izolo bo pa nekje okrog svetilnika če lahko pa pridi sem pa moški

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close