Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Družba za dopust z motorjem

Družba za dopust z motorjem

Pozdravljeni,
v ponedeljek, 15. julija se za teden dni odpravljam na turo po Bosni in Črni gori, med potjo pa nameravam seveda tudi malce skočit v morje ali poležat na plaži (Sarajevo, Bjelašnica, Durmitor, Žabjak, Budva, Kotor, Makarska…). Ker mi je pred nekaj urami sodelavka – motoristkinja, zaradi očetove nepričakovane bolezni odpovedala družbo, vabim kakšno drugo motoristkinjo ( lahko si seveda samo ljubiteljica vožnje na dveh kolesih), da se mi pridruži. Brezplačno, seveda, ker so prenočišča in prehrana že plačana. Seveda ne gre za ženitveno (ha, ha) ali kakršno koli drugo ponudbo, le lepše je kramljati s kom drugim, kot sam s sabo.
Če se kakšna takšna pustolovka najde, naj mi po možnosti sporoči na ZS še danes (petek), ali najkasneje jutri. Zaželjen je lasten motor, če pa ga ni pri hiši, pa sem prepričan, da bi bil kar udoben tudi moj.
Lp

..tole pa je njami njami…nimam motorja,a me privlači… nisem tip , ki se lahko odloči v enem dnevu, a vseeno ne zmorem, da ne bi napisala, da je tole genijalna ponudba….pa še zadnji minus, rahlo starejša sem:-)…želim ti, da najdeš dobro družbo za potovanje, pa vso srečo….ja, mika me….

ja, vem, da se je težko odločit tako na hitrco, a danes do polnoči moram potrditi prihode ali jih odpovedati. Vse kaže, da bom zadevo preložil za kakšen teden, dva. To, da si rahlo starejša, sam nikakor ne vzamem kot minus. Hvala za dobre želje, ker sva pa že na vezi, lahko vseeno sporočiš kaj več o sebi na: motoadventure1@gmail.com

Če je še aktualno, bi šla. 15 začnem z dopustom in nimam s kom iti, grem pa kamor gre še kdo drug.
Rada potujem, sem prilagodljiva,stara pa 56 let. Kaj pa ti? Moj mail je: nieves0856@gmail.com.
Morda pa rata…

Pozdravljen!
Tudi jaz bi bila pripravljena s tabo malo potovati z motorjem, čeprav sem že pri 50-tih.. Sicer nisem motoristka, rada pa poskusim kaj novega, adrenalinskega… no če si bolj umirjen motorist…hehe.
Sicer imam dopust od 12.7. do 12.8… le da me je zafrknilo, da imam 31.7.13 eno nujno zadevo, potem pa sem spet fraj do 12.8.13…
Če si zato, mi javi tukaj, da vspostaviva kontakt…, sicer vidim tvoj mail zgoraj… ampak le če še nisi našel družbo, in bi se bil pripravljen na hitro spoznati …,mi tu javi, pa ti bom odgovorila na zgornji mail.

N..

Pa daj fant, bodi pameten! Ne si pustiti pokvariti dopusta s toplotnimi znojnimi oblivi zadaj za sabo! Cele mokre te bodo stiskale in trdile, da jim je vroče zaradi sonca, v resnici pa jih rajcaš ti in da imajo noge narazen! Moraš vedet, da imajo ene starejse omladinke fetish na fante in da se bodo s tem kasneje na delovnem mestu hvalile, kako so bile zastonj s tabo na motorju in se lagale, kako so si te dobro privoščile in jim bo kasneje cena zrastla tudi pri njihovih vrstnikih in da bodo pri tebi kar iskale prilike, kako bi te zrajcale, pazi se , da ne boš zares žrtev spolnega nasilja, ker vse kaže na to. Kaj pa veš, iz kake kože je ženska, ki hoče izkoristit priliko za zastonj dopust na motorju z mlajšim fantom, čeprav ni nikoli vozila z motorjem in je brez vsakršne kondicije? Skratka zapomni si bistvo, zaradi katerega se mi smiliš in sicer, da bo znoj po vaju in po motorju tekel zaradi njihovega klimakterija, zaradi katrega imajo vročinske oblive !

Pa tudi nerodne so v teh letih in nazadnje ti bodo z motorja dol padale! Saj ti same pravijo, da niso nikoli vozile z motorjem, logično, da imajo čisto druge motive – izkoristiti zaston dopust in TEBE – saj so brez tovrstne kondicije. In da se bosta nazadnje obadva z motojem dol skotalila in bo potem trdila, da si vsega kriv ti, ki kao nisi znal dobro voziti !

Na tvojem mestu bi za družbo raje vzela kakšnega kolega motorista, s katerim se razumeš. Al pa vrstnico!

ti, ki pišeš v Filipovem imenu… ne upaš napisat svojega imena… žalostno.
Niti nevem koliko je ta Filip star, ali mlad…, in bodi (ti zlobnež, ki pišeš ) namesto nekoga, ki si želi družbe. Mogoče si ti želiš moško družbo in si malo ljubosumen, ker je dobil toliko ponudb.
Bodi brez skrbi, četudi jih imaš 20 ali 30 boš moral še malo dozoret, da si boš upal pisat s svojim imenom na takšen portal in revček iskat “moško družbo” namesto da sediš doma in brkaš, kaj si pišemo tisti, ki si želimo druženja, prijateljstva.
Moraš pa vedet, da nismo vse 40-50 letnice takšne, prešvicana, z nogami narazen,zrajcana, če sedimo na motorju,(ne moreš vseh nas sodit po tem, kar imaš ti doma) kot omenjaš, ampak smo vitalne, s sexi postavo, kot jo ti le sanjaš pri 20 letnicah, pa je nimajo…Tako, da nas brez takšnih potovanj oblegajo mladi, tako da se jih je treba otepat.
Tako, da te prosim da se zadržiš in piši v svojem imenu, in ne sodi vse po svoji mami, če nimaš kaj druzba počet.

Ubogo ženšče,saj si ženska, kajne, kaj pa so tebi tako hudega storili, da si jezna sama nase in še na celi svet okrog sebe??! Pa kaj si se sploh utaknila v Filipa, to me pa res zanima?! Od kje ti sploh ideja, kako da je on mlad in da ga same stare oblegajo? Mogoče bi šla pa ti rada z njim, daj javi se, gotovo si tako super, da boš sijala daleč nad vsemi , s svojo prijaznostjo še prav posebej:-))) In nazadnje si prav ti morebiti zelo zelo blizu teh let, na katera mečeš kamenje…no , če še nisi, pa slej ko prej boš, in takrat se spomni, kako primitivna si bila nedavno nazaj. Verjamem, da si temu fantu, pa še komu, zapriskutila forum s takimi bedarijami kot jih pišeš.
Mogoče si v svoji ihti tudi spregeldala, da je on iskal izključno sopotnico in nič drugega…jaj, če samo pomislim, da bi moral s tabo preživeti cel dopust….

a ženska je pisala , to ti “ENA DOVOLJ MLADA” takšen nick imaš… ti si imela toliko za povedat o starih babah. Sram te je lahko. Fant je iskal le družbo za dopust z motorjem, pa si nas vse 40-5o letnice tako grdo napadla, in Nakladala temu fantu…. kaj naj z nami pri teh letih, kot da smo za odpad.. kako se bomo hvalile v službi in … škoda besed.
Samo to upam, “ENA TAKO MLADA” če si še res tako mlada, upam, da boš enkrat dočakala moja leta in od ostalih, ki so mu pisale Filipu v prijeteljskem imenu…
Le zagrabi ga, če si res “ena tako mlada”
Jaz sem že našla za dopust, pa nisem mlada… v zrelih pametnih letih.

Ena tako mlada… potrudi se tudi, da boš mlada ostala.
lp.
Filip oprosti, samo družbo sem hotela, ne pa da me bo ena ženska napadla kot “pusti te stare babe.
Lp.

Pa kaj je z vami , ljudje??!!!! Ne-naa, a si ti sploh prebrala moje pisanje???? Najbrž stavek ali dva, sicer bi dojela, da jaz odgovarjam na pisanje osebe FilipF, pusti stare babe doma!!!!!!!!!
Se oproščam, da tega nisem navedla konkretno, sem si pač mislila, da je jasno.

ZDRAVO, JAZ PA IŠČEM ENO ŽENSKO ZA DRUŽBO ZA NA MORJE, KAMORKOLI PO 2.8.2013, ČE SI ZA TO, ZA 7 DNI ALI 14 DNI ALI ZA MESEC DNI HAHAA, BIVALE BI V V ŠOTORU POCENI IZVEDBA, IN VSE STROŠKE SI DELIVA, VOŽNJA , KAMP, ITD, ČE MORDA TI NAJDEŠ ENO POCENI VARIANTO BOM ZELO VESELA, STARA SEM 50 LET , UREJENA ,POSTAVNA IN VEDNO ZA NORČIJE.. UPAM NA KAKŠNO PODOBNO. ČE BO KAKŠNA RESNO ZAINTERESIRANA, POŠLJEM GMAIL ZASEBNO.

Ojla!

Všeč mi je, kako si napisala….

STARA SEM 50 LET , UREJENA ,POSTAVNA IN VEDNO ZA NORČIJE!

Jaz tudi – malo čez 50 in pripravljena vedno kakšno ušpičiti.
Mogoče se kaj zmeniva, če ne za avgust, pa mogoče za kasneje.

Javi, če si za poznanstvo. Prijetna, vesela družba je vedno dobrodošla.

lp,
Dada

Družba za DAPUST, sma si kar podobni, najbolje, da se spoznamo, letos smo pozne, a za vnaprej znan to pav prit.Če si za , bom vesela:-)

..še ena živahna..
daj mi pusti svoj mail preko zasebnega sporočila
lp

da sem zdajle v tvoji bližini bi ti tako prisolila, da 3 dni ne bi vstal s postle!!! Verjetno vse to, kar si napisal, sklepaš po sebi ali svoji mami, saj se ME OSTALE 50-letnice niti približno ne slinimo po “mladičih”, kot se to tebi to dozdeva!!! Tudi sama sem motoristka in ti lahko kar pošteno potrdim, da se niti najmanj ne slinimo za mladci, ki največkrat niti ne vedo čemu je kaj namenjeno!! Se vidi da sam NISI motorist….

Xena24 …. si morda opazila, da si se oglasila na 2 leti star post? 🙂 …. jaz pa ravnokar iz 5 dnevnega motoriranja čez hrvaško, bosno, kosovo, srbijo, črno goro in albanijo- 2.516km 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close