Družabni ples
na “gasilskih veselicah” gre za vertikalno projekcijo horizontalnih želja / potreb
na raznih Partie’s (DJ, techno, … skratka mono plesih) pa za samorakazovanje potencialov.
Kje pa je uspeh za dolčkanje večji ???
V obeh primerih si zamudil. Dvomim, da spadaš v isto kategorijo, kot moj kolega, večno samski 44-letnik, fitneser, ki ima štel, da mu vsi 20-letniki zavidajo. Tak lahko peca kjerkoli.
Taki zdolgočaseni poročeni copatarji dlje od ufuravanja vsaki babi na med.over. net ne pridete. Mogoče lahko pade kakšna z ona-on, pa še to težko, ker niso več tako naivne.
Dripec gor, ali dol, ti seksaš tolk, kot jaz pri 16. Nič. Zato pa odpiraš te opolzke teme.[/quote]
u matr … le koliko se sedaj vsi statistiki sekirajo, ker si jim podrl vzorce ☺☺
je pa res — ker imaš menda bingla med nogami — nisi v kategoriji, da vplivava na statistiko ☺
btw: a so tebi (kot nekoč mladim kitajkam) povijali stopala ☺
Žensko lahko omrežiš tudi v operi, pa čeprav je tragična melodrama v štirih dejanjih v ozadju. Ampak ne z izrazoslovjem, ki ga uporabljaš ti. Po navadi zadostuje šest preprostih sladkih stavkov, ki si jih lahko zapomni vsak bebec, ki zna šteti do tri.
Če bi ti zares hotel fu*ati bi svoj besednjak gotovo spremenil. Klasični, stari, slinasti f*kfehtar bi naredil vse, samo da dobi. Še posebej na mestih kot je tale, kjer (kot praviš) tipkovnice prenašajo samo natipkane besede, ne pa tudi tvojih siceršnjih kvalitet in leska v očeh.
Ampak, seveda, ti to že vse veš, ker nisi obiskoval šole s prilagojenim programom. Pa vseeno vztrajaš pri svojem. Čeprav veš, da boš imel s svojim načinom dvorjenja ravno toliko uspeha, kot če bi se spravil prodajati antifriz sredi poletja. To je smešno in jaz ti ne verjamem. Jaz mislim, da ti bi – ampak da v resnici ne moreš.
Žensko lahko omrežiš tudi v operi, pa čeprav je tragična melodrama v štirih dejanjih v ozadju. Ampak ne z izrazoslovjem, ki ga uporabljaš ti. Po navadi zadostuje šest preprostih sladkih stavkov, ki si jih lahko zapomni vsak bebec, ki zna šteti do tri.
Če bi ti zares hotel fu*ati bi svoj besednjak gotovo spremenil. Klasični, stari, slinasti f*kfehtar bi naredil vse, samo da dobi. Še posebej na mestih kot je tale, kjer (kot praviš) tipkovnice prenašajo samo natipkane besede, ne pa tudi tvojih siceršnjih kvalitet in leska v očeh.
Ampak, seveda, ti to že vse veš, ker nisi obiskoval šole s prilagojenim programom. Pa vseeno vztrajaš pri svojem. Čeprav veš, da boš imel s svojim načinom dvorjenja ravno toliko uspeha, kot če bi se spravil prodajati antifriz sredi poletja. To je smešno in jaz ti ne verjamem. Jaz mislim, da ti bi – ampak da v resnici ne moreš.[/quote]
ostalega bull_shita se mi ne da komentirati ☺
tole pa: zakaj pa bi? kaj pa, če kje drugje (na dveh ekranih z skoraj neskončno okni se da mnogo) ? in o GROZA: Ti / Tvoja mi po tem kar te preberem pač ne dišiš – nuje pa ta hip za “feht” nimam ☺
Forum je zaprt za komentiranje.