Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Družabni ples

Družabni ples

na “gasilskih veselicah” gre za vertikalno projekcijo horizontalnih želja / potreb

na raznih Partie’s (DJ, techno, … skratka mono plesih) pa za samorakazovanje potencialov.

Kje pa je uspeh za dolčkanje večji ???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

uff iz kje ti to hehe…

Žal nimam nekega pametnega odgovora:))

Zadeva je relativna..

regoistriraj se … pa ti pomagam z odgovori ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hehe a da ja? ejh veš kaj,sem se že res,pa ne me vprašat,ker pojma nimam ne gesla ne ama ništa hehe

pozabljivost ni lepa čednost:)))

V obeh primerih si zamudil. Dvomim, da spadaš v isto kategorijo, kot moj kolega, večno samski 44-letnik, fitneser, ki ima štel, da mu vsi 20-letniki zavidajo. Tak lahko peca kjerkoli.

Taki zdolgočaseni poročeni copatarji dlje od ufuravanja vsaki babi na med.over. net ne pridete. Mogoče lahko pade kakšna z ona-on, pa še to težko, ker niso več tako naivne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

pa kreiraj nov nick z …1 ☺

Ni potrebe:))

Za pljuvanje teh expertov tle gor po meni,sem čist ok:))

dripec … sveta je mnogo več kot ga ti za mene vidiš ☺ — ampak za to moraš imeti IQ daleč preko seštevka številk obeh čevljev ☺

hahaha oo ti presneti dedc madonca:)))

Dripec gor, ali dol, ti seksaš tolk, kot jaz pri 16. Nič. Zato pa odpiraš te opolzke teme.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Dripec gor, ali dol, ti seksaš tolk, kot jaz pri 16. Nič. Zato pa odpiraš te opolzke teme.[/quote]
u matr … le koliko se sedaj vsi statistiki sekirajo, ker si jim podrl vzorce ☺☺
je pa res — ker imaš menda bingla med nogami — nisi v kategoriji, da vplivava na statistiko ☺

btw: a so tebi (kot nekoč mladim kitajkam) povijali stopala ☺

Tudi čez statistiko ne more vsak povprek:))

Žensko lahko omrežiš tudi v operi, pa čeprav je tragična melodrama v štirih dejanjih v ozadju. Ampak ne z izrazoslovjem, ki ga uporabljaš ti. Po navadi zadostuje šest preprostih sladkih stavkov, ki si jih lahko zapomni vsak bebec, ki zna šteti do tri.

Če bi ti zares hotel fu*ati bi svoj besednjak gotovo spremenil. Klasični, stari, slinasti f*kfehtar bi naredil vse, samo da dobi. Še posebej na mestih kot je tale, kjer (kot praviš) tipkovnice prenašajo samo natipkane besede, ne pa tudi tvojih siceršnjih kvalitet in leska v očeh.

Ampak, seveda, ti to že vse veš, ker nisi obiskoval šole s prilagojenim programom. Pa vseeno vztrajaš pri svojem. Čeprav veš, da boš imel s svojim načinom dvorjenja ravno toliko uspeha, kot če bi se spravil prodajati antifriz sredi poletja. To je smešno in jaz ti ne verjamem. Jaz mislim, da ti bi – ampak da v resnici ne moreš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Žensko lahko omrežiš tudi v operi, pa čeprav je tragična melodrama v štirih dejanjih v ozadju. Ampak ne z izrazoslovjem, ki ga uporabljaš ti. Po navadi zadostuje šest preprostih sladkih stavkov, ki si jih lahko zapomni vsak bebec, ki zna šteti do tri.

Če bi ti zares hotel fu*ati bi svoj besednjak gotovo spremenil. Klasični, stari, slinasti f*kfehtar bi naredil vse, samo da dobi. Še posebej na mestih kot je tale, kjer (kot praviš) tipkovnice prenašajo samo natipkane besede, ne pa tudi tvojih siceršnjih kvalitet in leska v očeh.

Ampak, seveda, ti to že vse veš, ker nisi obiskoval šole s prilagojenim programom. Pa vseeno vztrajaš pri svojem. Čeprav veš, da boš imel s svojim načinom dvorjenja ravno toliko uspeha, kot če bi se spravil prodajati antifriz sredi poletja. To je smešno in jaz ti ne verjamem. Jaz mislim, da ti bi – ampak da v resnici ne moreš.[/quote]
ostalega bull_shita se mi ne da komentirati ☺
tole pa: zakaj pa bi? kaj pa, če kje drugje (na dveh ekranih z skoraj neskončno okni se da mnogo) ? in o GROZA: Ti / Tvoja mi po tem kar te preberem pač ne dišiš – nuje pa ta hip za “feht” nimam ☺

Ma sploh ne imej slabe vesti. Pravzaprav me veseli, da si pravilno ocenil, da nimaš opravka s trapo, tako da vsaj meni prizanašaš s svojim no-mercy sranjem. Okno imam pa samo tole odprto, tako da ni bojazni, da bi bila na “prepihu”.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

prosim, da mi svojih domnev in svojega mnenja o sebi ne podtikaš … kar mislim, da je potrebno napisati – napišem ☺ — sem pa dostikrat vljuden ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close