Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družabne igre za odrasle

Družabne igre za odrasle

Novo leto bomo praznovali skupaj s prijatelji. Pa me zanima, če imate kakšen nasvet, katera družabna igra je fajn tudi za odrasle. Zanjič smo se igrali Pictionary-a in je bilo super z ogromno smeha. Imate kakšno idejo?
Pictionary-a se menda več ne dobi. Zato iščem kakšno podobno družabno igrico.
Hvala za pomoč 😉
Pa lep dan vsem,
Katja

ma mi smo se lani šli pantomimo,mater dve flaši viskija smo stegnali zraven,igrali smo se štiri ure in se tako nasmejali da sem poknila od smeha

Naseljenci otoka Catan so odlična družabna igra za 4 – 6 odraslih.

Lp,

KatjaM

Naseljenci so malo predolgočasni za silvestrovanje. ( ali pa zato, ker ne vem zakaj se gre )

Mi se gremo kakšne vislice, tromino….take igrice ki se hitro končajo in jih lahko prekineš kadar hočeš brez posebne škode.

Seveda pa ga ni čez dobro partijo taroka.

Riziko – strateška igra

Ja, pantomima zna bit hudo zabavna. Sploh med odraslimi, ki jim lahko daš za pokazat tudi bolj resne zadeve kot so npr. pocinkana pločevina ali kaj takega. :))))))))))))))))))))

Ooo, madonish. Kako pa pokažeš pocinkano pločevino?:))
Kaj je to Riziko in kaj Tromino?
Se pa strinjam, da je tarok fajn, samo kaj ko ga nikoli vsi ne znajo igrat in so potem izključeni iz zabave.;)

Jah težko jo pokažeš, a ne. :)))) Saj v tem je hec. Res pa tako kunštne reči niso primerne za otroke, ker so pojmi za njih pretežki že za razumet, kaj šele za pokazat. Za odrasle je pa to krasno.

hehe,jst sem zadnji na zabavi morala pokazati dalmatinskega osla!

To pa je znalo biti zanimivo;)
Imaste še kakšne ideje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close