Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drugovi vojnici čestitam vam Dan Armije

Drugovi vojnici čestitam vam Dan Armije

Zahvala JLA, ki je ubranila neodvisnost in ozemeljsko celovitost Jugoslavije in se še posebej izkazala v bitkah za Knin, Vukovar in Dubrovnik.

Še posebej prisrčno pozdravljam vse svoje soborce z meje proti Italiji kjer smo uspešno branili najbolj odprto mejo na svetu pred prehodi iredentistov in kontra revolucionarjev.

Branko Masleša
Vrhovno sodišče

Speljite se okupatorji Slovenije. Proslavljamo samo dan, ko se je zadnji sovražni JLA vojak odpraivl na jug. Hja, uradno. Praktično jih je pa cel kup tu in vlečejo naše penzije. Prej pa streljali po Slovencih.

JNA je bila edina zakonita vojaška organizacija v Jugoslaviji, ki je ščitila ozemeljsko celovitost država, ne pa neki slovenski paravojaški odredi, napumpani s protijugoslovanskimi teorijami zarote.

Avtor in tebi podobni: izdajelce slovenskega naroda ste. Napadli ste Slovenijo, ker pa je v vaši gnili Srbovini tako slabo, ste se pritepli v Slovenijo in agresorji Slovenije živite sedaj na naš račun.

norci, razen desperadodajke.., pa kaj ne vidite, da je avtor te teme iz rumenosrajčne jajohojsaste odvratne s(d)s greznice…

Kakšni kreteni ste, da še to ne vidite, da ste besni na bedaka iz svojih vrst, hehe….

Drugače pa ja avtor, če nebi odprl te teme se tud za miljon evrov ne bi spomnil da je bil DANES dan jna, ajde živeli, jst sem preživel v njej 13 mesecev, pač del moje mladosti.

Eni bebci so si dali vtetovirat JLA v roko, potem pa kriza, ker to ne gre več dol.

Zdaj jih je pa sram, da imajo okupatorsko tetovažo. Eni so si pa dali čez kaj drugega narisat, da se ne vidi sramota od JLa.

JLA je skušala slovenske vojake posrbiti. Slovenski jezik sploh ni bil dovoljen. Tudi tisti, ki so bili v Slovenij, ko so služili vojaški rok ali pa imeli orožne vaje, so morali govoriti srbsko. V lastni domovini so prisili Slovence govoriti srbsko.

Recimo v času AO so smeli slovenski vojaki v AO vojski govoriti slovensko. SO bili celi slovenski polki. V JLA vojski pa samo srbščina, srbščina, srbščina.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 22.12.2021 ob 11:57

norci, razen desperadodajke.., pa kaj ne vidite, da je avtor te teme iz rumenosrajčne jajohojsaste odvratne s(d)s greznice…

Kakšni kreteni ste, da še to ne vidite, da ste besni na bedaka iz svojih vrst, hehe….

Drugače pa ja avtor, če nebi odprl te teme se tud za miljon evrov ne bi spomnil da je bil DANES dan jna, ajde živeli, jst sem preživel v njej 13 mesecev, pač del moje mladosti.

rumenosrajčne jajohojsaste odvratne s(d)s greznice… moder firer, vse ostalo pa rumeno :-DD

wd40a148, 22.12.2021 ob 12:10

rumenosrajčne jajohojsaste odvratne s(d)s greznice… moder firer, vse ostalo pa rumeno :-DD

jp dobesedno..

🙂

Ha, ha, a ne vidite, da se malo zafrkavam in zbadam. Vi pa takoj obrnete na zajanša-protijanša temo.

Raje si preberite moj prvi prispevek in ga poizkusite v celoti razumeti. Potem pa napišite kaj več o tem kar sem zapisal jaz.

Spet srbjanci na delu. Zbudite se, nagnali smo vas leta 91.

Jugoslavija do groba, 22.12.2021 ob 13:41

Ha, ha, a ne vidite, da se malo zafrkavam in zbadam. Vi pa takoj obrnete na zajanša-protijanša temo.

Raje si preberite moj prvi prispevek in ga poizkusite v celoti razumeti. Potem pa napišite kaj več o tem kar sem zapisal jaz.

koga zbadaš… Pa kdo pod milim bogom se bi spomnil, da je bil dons dan jna, razen vas jajohosastih in koga za boga briga en masleša razen vas jajohojsastih…, men se jebe za jna in za maslešo, iz dna srca in duše mi je pa odvratno vse kar prihaja iz s(d)s greznice..

Jap, dan JLA, a ni bi tudi termin za odhod v vojsko nekje v teh dneh? Imam v spominu, da so pred božičem bile poslovilne, ali pa se motim?

speljite se, 22.12.2021 ob 11:18

Speljite se okupatorji Slovenije. Proslavljamo samo dan, ko se je zadnji sovražni JLA vojak odpraivl na jug. Hja, uradno. Praktično jih je pa cel kup tu in vlečejo naše penzije. Prej pa streljali po Slovencih.

Kateri letnik pa si, da si tako zagrenjen in sovražen ? Mejdun! Imaš osebne zamere?

Jugoslavija do groba, 22.12.2021 ob 11:09

Zahvala JLA, ki je ubranila neodvisnost in ozemeljsko celovitost Jugoslavije in se še posebej izkazala v bitkah za Knin, Vukovar in Dubrovnik.

Še posebej prisrčno pozdravljam vse svoje soborce z meje proti Italiji kjer smo uspešno branili najbolj odprto mejo na svetu pred prehodi iredentistov in kontra revolucionarjev.

Branko Masleša
Vrhovno sodišče

Svečkar, mir!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close