Drugi poskus zveze?
Kaj menite o se enem poskusu zveze..potem,ko je razpadla nekaj mesecev nazaj?Ali se kdaj obnese..kaj je pomebno,da bi se,ce riskiramo?
Moj ex bi me kot kaze nazaj..zveza je sla narazen ker so pac slabe stvari pretehtale,bilo je precej konfliktov,ceprav pred koncem enkrat v 2. tretjini le ena velika kriza… takrat sva se zmenila,kaj storiti,pa se ni prevec obneslo.
Jaz nocem se ene take zveze,kot je bila-oziroma nocem slabih stvari,dobre pa seveda bi. Vendar se ne da dobiti le dobrega… poleg tega sem komaj vse nekako prebolela in razcistila v glavi,kaj bom naprej in kaj hocem od zivljenja…sedaj pa to-kar na lepem,pa vse od konca ni bilo vec stikov.
Pravi,da me ni prebolel…da me pogresa….da je prvic drugace kot po koncih njegovih prejsnjih zvez….in se marsikaj…
In da se je od takrat marsikaj spremenilo(tudi jaz sem se..priznam..haha..a cena ni bila nizka…)
Meni mozgani pravijo,da naj zavrnem…hkrati pa nekaj v meni ni za to moznost. Ne vem,kaj bom naredila…
Kaj menite vi? Odlocila se bom seveda sama…zanimajo me predvsem izkusnje z takimi stvarmi… Pregovor pa seveda pravi,da pogrete juhe niso dobre…
Definitivno se bos odločit morala sama. Ali pa bo odločil on?
Jaz se v še en poizkus ne bi spuščala. Menda ja nista šla narazen, ker je zunaj deževalo (berz: brezveze). Očitno sta na neki točki vajine zveze ugotovila, da nista za skupaj. Bi rekla, da ga nisi prebolela če te možnost, da poskusiš znova, mika. Mene bivši klicari še zdaj (4 leta sem že srečna z drugim). Naj povem, da je delal z mano dobesedno kot z zadnjim drekom. Še to, da mu ni več je pozabil omeniti. Zdaj pa skoz neke lepe obljube dela in mi piha na dušo. Ker… ne vem kaj je bil razlog, da sta šla narazen pri vaju in ne vem, kaj je razlog da si je tvoj premislil, jaz ne bi skakala več v vodo o kateri globine nisem prepričana. In zaradi enega tipa, ki ni znal cenit, kar ima se ne bi spet spuščala iz najvišje sreče v največjo bedo. So taki, ki nas spoštujejo in cenijo od začetka za vedno. So taki, ki so srečni, da so nas našli in nas nočejo nikoli več spustiti. Če lahko najdeš takega (lahko! samo vrjeti je treba), zaka bi se zadovoljila z nekom, ki tega ni znal. Kar ne ubije krepi in vsak ex je le še stopnica k tistemu pravemu.
Morda sem res naivna, a jaz vrjamem. Še vedno, spet, zmeraj znova, kakorkoli vrjamem da smo za nekoga rojeni in vrjamem, da so vse slabe izkušnje nujno potrebne, da nas pripravijo na nove še večje padce v življenju. Ker kar ne ubije krepi.
summer v kaj pa ti vrjameš? Ko boš vedela sporoči!
Te stvari se le redko obnesejo, oba morata bit zlo ZA in se res maximalno potrudit pri sebi in partnerju, da spremenita tiste hibe zarad katerih sta se kregala oz. so ble bistvene z konec vajine zveze. In ko enkrat prekineš vezo in greš pol nazaj, nikoli več ni isto. Nevem, poskusla sm že to, pa se mi ni obneslo..nisva bla dost vztrajna, ni blo to TO..sam mučiš se. Velik lepš je potegnit črto za preteklostjo in it dalje..zdejšnjega ne bi menjala za nič na svetu 🙂 Sploh ker si tut sama v dvomih oz. te bolj vleče v NE kot ja…Jst vedno pravim, bivši je bivši z razlogom 🙂
Res je odvisno od zveze in dveh ljudi v njej…zato je pa tako težko karkoli svetovati…nama se pogreta juha obnese. in je boljše kot prej. res pa je, da so bili najini problemi bolj površinske narave- vprašanje življenjskega stila, športa, preživljanja prostega časa itd, medtem ko sva imela nivo tistega duhovnega razumevanja (spoštovanja, ljubezni…) res visok. rabila sva pač čas, da sva oba ugotovila, kako bi rada funkcionirala skupaj, vmes sem bla jaz z drugim in ugotovila, da to ni to…pa sva se z bivšim spet našla. kakorkoli se boš odločila – vso srečo! poslušaj pa samo sebe, vsaka zgodba je drugačna!
Pari imajo krizo in gredo narazen.
Jaz poznam veliko parov, ki so naredili “premor” in bili narazen po celo leto. Potem jim je pa še boljše kot prej.
Včasih gre človek skozi kakšno čudno obdobje in se preprosto s kom ne razume. Tudi jaz se z mojim eno leto sploh nisem pogovarjala (nisva se skregala, preprosto nama je ratalo dolgčas).
Jaz bi na tvojem mestu poskusila, ker se lahko potem skozi sprašuješ kako bi bilo, če… Ampak začeti moraš počasi (ampak mislim, da boš to zelo hitro ugotovila)
Samo, če je bil psihično ali fizično agresiven do tebe potem ga pošlji v …
Forum je zaprt za komentiranje.