drugacni kanarski
zivjo zala. to kar je napisal bojan je kar koristen podatek, vem pa tudi sam, da so kanarski bolj neckermann varianta (alles deutsch und sauber). ampak se ne dam. hocem dozivet to kombinacijo ognja in vode. karta ni predraga, mal morja pa ognjenik pa tut ne bo predrago. sel bom verjetno v juniju, ce bom imel ze dovol dinerosov. Gres?
🙂 david
Sm slišu da na enem delu Kanarskih otokov fok žvi kr v grmovjih, majo tam not vzmetnico, tist ene parkrat na let ko tam dežuje jih baje nemot, tam une 3 mesce k je pa bolj mrzlo pa najamejo kkšn stanovanje al gredo pa h kakšnemu znancu žvet, ta čas pa tut kej delajo da mal zaslužjo.pol grejo pa žvet tja na plažo, spijo vsak v svojem grmu…tko na izi vse skupi, baje je občasno tut nekaj slovencev tam. So čist odbiti brez obveznosti, kokr ena komuna……
Jah js ne vem glih nevemkaj ,sam bolj po pripovedih, je pa res, da so mi usi prjatli rekli, da se da kao ful plezat, pa glede na to, da so hirbi, bi js kr verjela 🙂
drgač se pa srfa v vseh oblikah od kitinga; do windurfinga pa do wave surfanja; skratka definitivno ni dolgčas.
dol se gre z avionom z last minute varianto ce se mene kaj vprasa in sicer iz dunaja je najbolj optimalno, sam js ne vem kako mi bo zneslo, ker mam zadn izpit pol 24junija, no bomo vidli, v sezoni se mi pa mal ne da.
LP
Zala
je priporocam vam obisk otoka Teneriffe …. raj za surfanje (sz del) in plezanje.
ima tudi najvišjo goro Španije Pico del Teide 3800m … gor se da prit s pomocjo gondole in pa zadnji del pes vendar mores najprej pridobit dovoljenje v Santa Cruzu (glavno mesto) je pa zastojn rabis le kopijo potnega lista in kaki dan prej se prijavit!
otok je vulkanski tako da je ogromno raznih sotesk in dolinic ter ogromne plantaze bananovca, paradajza in drugih rastlin ki se jih da vse rabutat ..
spanje pod milim nebom sploh ni panika nekateri se res zivijo v neke vrste votlinah pa saj pri spancih itak je vse bolj na easy.
otok je turisticen na jugu (angleži) ter SZ (nemci) na S in okolica Santa Cruza pa je skoraj ne obljuden s turisti ….
tako da moznosti je veliko za trekink in pa kolesarjenje tudi na S delu kjer so manjsi hribi ….
otok je res cudovit sploh za tiste ki imajo radi vulkanske stvari in crne plaze (ala santorini, sicilija, eolski….)
obvezen je ogled La lagune na severu studentsko mestece tudi pod zascito Unesco-ta in pa norega nocnega zivljenja :)))
najceneje se res leti z last minute iz avstrije za ce mas sreco 100 eurov (graz, Linz, Dunaj ) letov pa je tako ali tako ogromno …. sedaj je 220 eurov (http://www.sonchek.com/ulm_view/MaiAbfl.03.06.-13.06.2003.pdf)
aja tudi rentacar je poceni
to je to …
pozdravcek
Mini,
a si ze na Medeiri ali si se odlocla za kanarske? david.susel@gov.si
Forum je zaprt za komentiranje.