Drugačen pogled
Paco, nisem rekel, da si ti omenjal sex. Poglej peti prispevek in zadnjo vrstico o dekolteju, tja je bil ta del odgovora namenjen.
Drugače mi pa ničesar ne manjka, hvala.
Ni mi treba omenjat o drugačnosti žensk danes in pred X leti. Veste pa o bistvu projekta (in o tem, kaj dejansko želim) očitno vsi več kot pa jaz sam.
Vsi ste se vtaknili v ta ženski del. Ste se kdaj vprašali, da bi lahko bil ženski prispevek o stvari X bistveno bralcu prijaznejši in mehkejši, kot pa moški?
Večkrat…. imam priložnost prosit za navodila od kakih predstavnic nežnejšega spola…… kup lepih prijaznih besed, ki nimajo prave uporabne vrednosti iz preprostega razloga, ker jim pogosto peša prostorska percepcija ali pa kak tehnični pogled na zadevo. (punce se opravičujem ampak tako je, blestite pa v kakih čustvenih zadevah 😉
Za poizkus daj prijateljem/prijateljicam za narisat navadno kolo po spominu.
Boš opazil konkretno razliko med mi in ž “navodili” 😉
Tu:
A niso to neka “navodila” kako je dotična oseba dojela uporabniški vidik raznih izdelkov?
No mogoče bo/je samo subjektivni opis občutkov, ki naj bi ga drugi brali/bili seznanjeni z njim kot z nekim “subjektivnim priročnikom za uporabo”.
A sem bil dovolj precizen pri izbiri besed, poimenovanju pojmov tvoje ga projekta “drugačen pogled”?
Veš, jaz imam tudi drugačen pogled 😉
Večkrat…. imam priložnost prosit za navodila od kakih predstavnic nežnejšega spola…… kup lepih prijaznih besed, ki nimajo prave uporabne vrednosti iz preprostega razloga, ker jim pogosto peša prostorska percepcija ali pa kak tehnični pogled na zadevo. (punce se opravičujem ampak tako je, blestite pa v kakih čustvenih zadevah 😉
Boš opazil konkretno razliko med mi in ž “navodili” ;)[/quote]
Brez zamere, dragi kolega … ob vsej vaši izjemni prostorski percepciji in tehničnih pogledih v zavidanja vrednem spektru širine, vam moškim zelo pogosto manjka … ženska iznajdljivost.
Boš opazil konkretno razliko med mi in ž “navodili” ;)[/quote]
Brez zamere, dragi kolega … ob vsej vaši izjemni prostorski percepciji in tehničnih pogledih v zavidanja vrednem spektru širine, vam moškim zelo pogosto manjka … ženska iznajdljivost.[/quote]Al se mi je zdelo da sem nekaj pozabil/izpustil… nisem se znašel med vsemi temi črkami….
Če rečem: oprostite drage moje, bo dovolj? :)))
Čemu pa naj bi služili vsi ti “testi” in primerjave?
Menda niso sami sebi namen? :/
Brez zamere, dragi kolega … ob vsej vaši izjemni prostorski percepciji in tehničnih pogledih v zavidanja vrednem spektru širine, vam moškim zelo pogosto manjka … ženska iznajdljivost.[/quote]Al se mi je zdelo da sem nekaj pozabil/izpustil… nisem se znašel med vsemi temi črkami….
Če rečem: oprostite drage moje, bo dovolj? :)))[/quote]
Premišljujem, če obstaja tip ženske, ki bi ob takem oprostite drage moje lahko gojil zamero še naprej. Eemm… mislim, da ne. Čakaj! Bom še enkrat premislila. Eemm… ne! Ti preprosto znaš z ženskami, ni kaj… 😀
Al se mi je zdelo da sem nekaj pozabil/izpustil… nisem se znašel med vsemi temi črkami….
Če rečem: oprostite drage moje, bo dovolj? :)))[/quote]
Premišljujem, če obstaja tip ženske, ki bi ob takem oprostite drage moje lahko gojil zamero še naprej. Eemm… mislim, da ne. Čakaj! Bom še enkrat premislila. Eemm… ne! Ti preprosto znaš z ženskami, ni kaj… :D[/quote]
a to se vidva spet gonita po tujih gnezdih … kot kukavice ☺
Se v naprej opravičujem za mini izbruh, ampak poln kufer imam takih sanjačev, kot je pisec te teme.
On je en navaden lenuh. Ima neko “idejo” in sedaj dobesedno išče ljudi, da jo izpeljejo. On bi pa igral menedžerja in biznis mena in spodbujal sinergijo in mikro vodil zadeve. Je nesposoben, len in vidi samo denar. On ne vidi projekta, on vidi denar. In to je očitno že iz tega kakšna je ta njegova “ideja”…ki to sploh ni.
Nič nimaš, popolnoma nič. Tudi če imaš dobro idejo, če nisi ti tisti, ki jo bo izpeljal nisi nič! Odpadeš! Poskusi patentirati, to je edini način. Aja ne gre patentirati? To pomeni da to ni ideja! Pri tebi se ne gre za idejo, ampak za izvedbo!
Marušin pogled:
http://www.siol.net/novice/tehnologija/vtisi/2013/09/sony_xperia_z1.aspx
Skratka, ženske že ocenjujejo, opisujejo, pripovedujejo o tehničnih zadevščinah.
Afk, se mi zdi, da si kar dobro povzel.
Forum je zaprt za komentiranje.