Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Drugačen pogled

Drugačen pogled

Pozdravljeni oz. pozdravljene!

Pripravljam projekt z nazivom Drugačen pogled, ki bo bralcem prikazal “pravi” (uporabniški) vidik pri nakupovanju raznih izdelkov – avtomobili, skuterji, mobilna telefonija, fotografska oprema, gospodinjski aparati,…. Skratka vse, kar je ponavadi za običajnega uporabnika težko razumljivo.

Za temo avtomobili, mobilna telefonija in foto oprema bi potreboval prijetne in simpatične ženske, ki bi bile pripravljene pri tem sodelovat. Kaj bi od njih pričakoval – da bi bile pripravljene o preizkušenem izdelku napisati nekaj “z njenega vidika” in, kjer bi bilo potrebno, vskočile kot model za fotografski material prispevka.

Če se katera vidi v tem, se mi naj javi na zasebno sporočilo.

Vsi tisti, ki boste ta “oglas” napadli kot ženitno ponudbo, raje nehajte, še preden začnete, ker samo izgubljate energijo in čas. Gre za resen projekt.

:)))

Sorry, ampak sem se mogla nasmejat, ko si omenil, da gre za resen projekt. Ta forum ni resen, ne vem zakaj si delaš utvare.

Resen mogoče res ni, se pa ogromno “ljudi” tu okrog obrne. Boš pa še zasledila omembo projekta tudi kje drugje, brez skrbi.

Včasih deluje tako zelo resno, da že izpade otročje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Inovativnost.
Sinergija.
Razmišljanje izven škatlice.
Razumevanje sveta.
Boljši način.
Novi pogledi.
Aja pa daj malo več dekolteja pokaži.

Vse to je treba za nakup novega avtomobila, skuterja, mobilne telefonije, fotografske opreme, gospodinjskih aparatov….??

Joj nikoli ne bom imel novih teh stvari….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vse to je treba za nakup novega avtomobila, skuterja, mobilne telefonije, fotografske opreme, gospodinjskih aparatov….??

Joj nikoli ne bom imel novih teh stvari….. :)[/quote]

Potrebuje žensko, ki se bo spoznala na vse tehnične stvari, ki so za običajnega uporabnika težko razumljive ter bo hkrati zgledala še kot fotomodel in bo tako tudi vizualno predstavila svoje poglede:). To je res specialen pogled:).

Joj nikoli ne bom imel novih teh stvari….. :)[/quote]

Potrebuje žensko, ki se bo spoznala na vse tehnične stvari, ki so za običajnega uporabnika težko razumljive ter bo hkrati zgledala še kot fotomodel in bo tako tudi vizualno predstavila svoje poglede:). To je res specialen pogled:).[/quote]Kakšen pogled ima ženska ko si želi sex?
A to je to?
Samo nekdo mora ta pogled na drugi strani prepoznat….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eeee, Goldfish… Daleč od tega. Žensko potrebujem zato, ker imate različne poglede na stvari, kot pa moški. In večina tehničnih opisov je narejena s strani moških in daleč od tega, da bi bili razumljivi vsem ali predvsem ženskam, ki imajo v končni fazi marsikje odločilen glas. Briga njih tehnični opis, tehnične zmogljivosti, itd, itd….

Fotomodel? Spet daleč od tega.

Pač se posmehuj temu, če ti je to v veselje.

Ma ti ne veš kaj je nam vse v veselje!….
Sploh pa ne posmehuj se nujenem pogledu! Ona je ženska! Lahko bi se kaj naučil od nje, mogoče kako se napiše “tehnični opis”….. 😉
Ona bi lahko bila za mušter, ti pa takole z njo? …. :/

če bom dobil plačano, da nekaj uporabljam, imam … sem za ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni gredo pocukrani seksistični blondinski opisi na živce. Kakšno podcenjevanje ženskega spola! In potem, da bi se prikupili ženskam, napišejo, da je v prtljažniku dovolj prostora za vse sobotne nakupe s prijateljicami. In seveda so za ženske primerni samo miceni avtočki, suv-i so rezervirani za muškarčine.

Da ne bi. Ne vem, v kateri votlini si se skrival zadnja leta, ampak ženske so začele besno športati, imajo otroke, pse, imajo surfe, smučke, bicikle, padala in hočejo to tudi nekam pospraviti. Štekajo tehnične podatke enako kot vsak povprečen moški (kot da oni pa vsi vse vedo), znajo pogledat na internet, kaj je pomembno pri fotoaparatu in mobitelu (ne, ni bistvena barva ohišja).

Če že želiš osvetliti drugačen pogled, naredi ženskemu svetu uslugo in moškim po moško razloži, kako se uporabljajo gospodinjski aparati, kateri detergent uporabiti in koliko, kdaj je poceni tok in podobno. Da ne bo toliko maminih sinčkov okrog hodilo.

Če bi enkrat nekdo počakal, da se kaj naredi in potem začel šimfat vsevprek… Vsi ste najbolj pametni in veste vse. Ne sodi drugih po sebi.

Sploh pa, če si se že obregnil(-a) ob to – marsikateri moški se lahko z delom v kuhinji pohvali bistveno bolj, kot pa ženska in ne, suv-i niso primerni zgolj za moške. Tako, da ti lahko isto odgovorim iz katere votline si ti, če tako razmišljaš. Čudno, da po svetu obstajajo tudi ženske, ki so testne voznice, ki povejo svoje mnenje o “moških” avtomobilih. Res čudno.

Mah, izguba časa.

Pojma nimaš kaj in koliko ženske vedo o tehniki! Hudičevo jih briga tehnični opis kot ti temu praviš!!
Prva, ki je imele tudi žensko mnenje, vsaj kolikor jaz vem, je bila revija Avto (niti tega ne vem, če še izhaja). Tako, da ne izumljaš tople vode. Minili so časi ko so bejbe vzdihovale zaradi lepe barve …………………….. nekega izdelka.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kje si pa pobral, da izumljam toplo vodo? Daleč od tega.

A je res tako težko razumet, da bi rad nekdo naredil prispevek o izdelku X z moškega vidika uporabe in ženskega ter ga pri tem, kot je v navadi, opremil s fotkami? Mogoče bosta opisa ista, mogoče čisto drugačna…

Ne vem, zakaj v vsaki taki stvari vidite zgolj sex in iskanje ženska za ne vem kaj, ter poneumljanje enih ali drugih?

Katastrofa.

Hm, te bom citirala, pa ti povej, zakaj tega ne smem razumet kot podcenjevanje ženskega spola:

In večina tehničnih opisov je narejena s strani moških in daleč od tega, da bi bili razumljivi vsem ali predvsem ženskam,

Joj, dajte človeku dovolit, da nekaj naredi, pokaže, preden ga skloftate. ccc….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hm, te bom citirala, pa ti povej, zakaj tega ne smem razumet kot podcenjevanje ženskega spola:

In večina tehničnih opisov je narejena s strani moških in daleč od tega, da bi bili razumljivi vsem ali predvsem ženskam,[/quote]

Glej, če se hočeš vtikat v vsako vejico, se zaradi mene lahko in v vsakem stavku boš našel (našla) nekaj, kar lahko jemlješ tako ali drugače. In namesto, da bi iz stavka potegnila razlago v smislu olajšanja odločitev s prispevki, ki na enostaven način povejo bistvu (in niso plačani od proizvajalca), potegneš ven, da gre za podcenjevanje.

Tudi prav.

Mimogrede – besedo VSEM iz istega stavka si pa seveda gladko izpustil(-a), kamor spadajo tako moški, kot ženske.

In večina tehničnih opisov je narejena s strani moških in daleč od tega, da bi bili razumljivi vsem ali predvsem ženskam,[/quote]

Glej, če se hočeš vtikat v vsako vejico, se zaradi mene lahko in v vsakem stavku boš našel (našla) nekaj, kar lahko jemlješ tako ali drugače. In namesto, da bi iz stavka potegnila razlago v smislu olajšanja odločitev s prispevki, ki na enostaven način povejo bistvu (in niso plačani od proizvajalca), potegneš ven, da gre za podcenjevanje.

Tudi prav.

Mimogrede – besedo VSEM iz istega stavka si pa seveda gladko izpustil(-a), kamor spadajo tako moški, kot ženske.[/quote]

Pa saj razumeš izraz “predvsem”, upam?

Marko, nisem tako pomembna, da človek ne bi mogel uresničiti svojega genialnega velikopoteznega načrta zaradi mojega feminističnega sikanja. Bomo potem ocenili, kdo je imel prav.

Pismo znate ljudje pretiravat. Nihče ne odkriva tople vode, nihče nima genialnega, velikopoteznega načrta o ne vem čem.

Ja, črtna koda, poznam izraz “predvsem”.

Vem, da so ljudje PREDVSEM pametni čez vse meje, namesto, da bi dejansko kaj naredili in to svojo pamet pametno uporabili. Najlažje je iskat malenkosti in ubijat ideje oz. projekte, preden sploh zaživijo…

Se ti dejansko zdi, da lahko par nekih anonimnežev zminira tvoj projekt? Imamo tako moč? Vau.

Nikakor ne. Problem je širši, ker slej ko prej naletiš na nekoga, preko katerega ne moreš, potrebuješ pa ga. Tisti, ti lahko celotni projekt zminira.

Ko pa boš morebitna uporabnica in bralka prispevkov, ki ti bojo morda celo všeč, čeprav si me napadla brez osnove, se pa, prosim, spomni tega pogovora.

Ej si predstavljaš kaj vse smo prebrali iz teh tvojih nekaj besed?
In ti bi rad pisal…. kaj že? Navodila za telebanke? :)))

najprej najdi sponzorje (€) za tak projekt … boš takoj vedel ali si na pravi poti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kje sem omenil sex????? Ali pač tebi manjka, pa najdeš povsod namig?? Daj preberi še enkrat kaj sem napisal.
Izumljaš že enkrat (večkrat) izumljeno in ne dojameš da so ženske danes drugačne.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close