Druga stopnja utišanja ljudi na “pohodu”
V resnici še kar OK zamisel, ki pa je v praksi neizvedljiva. Tako nekako kot komunizem… Dokler velja za vse, je celo demokratična…
A če smo konkretni – vse jih (nas) bo zezala definicija tega “prekrška”. Težko ga bo dokazovati, brez da bi imeli točno definirano kaj to je, in na sodiščih bodo absurdne situacije. Me prav zanima kdo in kako bo poskusil z definicijo?
Pri vsem tem pa nihče ni niti omenil, da riba smrdi pri glavi; Izražanje v državi pa se tudi razvija – in meri – po glavi te države. Vsakič sproti.
rok-1, 10.09.2021 ob 15:11
V resnici še kar OK zamisel, ki pa je v praksi neizvedljiva. Tako nekako kot komunizem… Dokler velja za vse, je celo demokratična…
A če smo konkretni – vse jih (nas) bo zezala definicija tega “prekrška”. Težko ga bo dokazovati, brez da bi imeli točno definirano kaj to je, in na sodiščih bodo absurdne situacije. Me prav zanima kdo in kako bo poskusil z definicijo?
Pri vsem tem pa nihče ni niti omenil, da riba smrdi pri glavi; Izražanje v državi pa se tudi razvija – in meri – po glavi te države. Vsakič sproti.
Sodišča ne delajo zastonj. Prav “briga” jih kaj boš ti dokazal ali kdo drug. Važno za njih, da so plačana, pa če se tožarite ves svoj lajf.
To dobro zamisel pa si vtakni tja kamor ti sonce ne posveti.
Darwin945, 10.09.2021 ob 14:18
Kamal, 10.09.2021 ob 14:13
Saj vam noben ne brani kaj ne smeš početi. Se vidi, da vam gre samo denar po glavi. A drugače pa izjave meni ni do denarja. Če boš pač v prekršku boš plačal, noben pa ti ne bo prepovedal se dreti ali kar koli na drugega. Enako je povsod, samo ljudje ne dojamete.
Saj hitrost je tudi omejena na pa še vedno lahko vožiš hitreje, te noben ne nadleguje. Kdaj la pač plačaš kazen, ker nisi odgovoren do sebe in drugih.
Dej Kamal glej da se ne polomiš in da se ne boš drl in vpil od bolečin. Al si pokvarjen kot “prase” človeško pokvarjeno ali pa butast do fundamenta ,da tako razmišljaš kot si zapisal.
Glej tako je. Meni je policaj dal kazen za žaljenje uradne osebe 10 let nazaj.
Me ustavi reče ste kaj pili. Jaz rečem sem. Počakam 5 sekund in naštevam limonado, malinov sok..
on reče kaj,
jaz pa nazaj, a mogoče jeclam.
Zatem je sledila kazen. Sedaj mi pa povejte, kakšna je razlika med vašimi troblezlanji in mojim.
Kamal, 10.09.2021 ob 15:44
Glej tako je. Meni je policaj dal kazen za žaljenje uradne osebe 10 let nazaj.
Me ustavi reče ste kaj pili. Jaz rečem sem. Počakam 5 sekund in naštevam limonado, malinov sok..
on reče kaj,
jaz pa nazaj, a mogoče jeclam.
Zatem je sledila kazen. Sedaj mi pa povejte, kakšna je razlika med vašimi troblezlanji in mojim.
Ti omenjaš citiram: Se vidi, da vam gre samo denar po glavi.
—
Ni poanta v denarju. Tudi če bi bila drugačna kazen in nasploh, da je kazen, to je tisto, kar bode. Kaj pa mislijo, da so, da bodo sebe delali za Bogove nad nami?
Mnoge ljudi so prepričali v to, da so nekakšni Bogovi oni in to je tisto, kar ostalim,ki vemo, da so navadne usrane riti kot vsi drugi povzroča probleme. Ker ti dajejo na razpolago, da pred njimi kloniš, se skrivaš ali pa jih pospraviš. Njim pač tega ni treba početi, ker drugi kreteni namesto njih opravijo “umazana” dela. Tisti, ki je verjel, verjel za drek prijel.
Se kdo spomni sojenj predsednikom in ostalim politikom v Haagu. Kot po tekočem traku so vsi obtoženi izrazili mnenje, da ne priznajo sodišča niti njegove avtoritete in da je vse plod satanizma ali hudičeve zalege.
Le zakaj? Zato, ker tisti, ki so bili na tako imenovanem vrhu pri teh zadevah vedo, kako je zgoraj in da je vse skupaj gnus in laž ter zavajanje.
Darwin945, 10.09.2021 ob 13:44
Vir:
( https://www.24ur.com/novice/slovenija/novela-kazenskega-zakonika.html )
Parlamentarni odbor je podprl predlog, da bi z globo do 1000 evrov kaznovali tistega, ki se v javnosti prepira, vpije ali se nedostojno vede do posameznika ali skupine.
Cilj vsega sranja zadnjih 18 mesecev je, da se raji odvzame cim vec pravic. Izgubljamo pravico do svojih teles, mnenja, na koncu bomo cisto navaden kanonfuter, delavci za bogatuhe, ki te bodo lahko ustrelili ze, ce jim ne bo vsec barva tvojih oci. Nekak na Kitajsko tole spominja …
Dron, 10.09.2021 ob 21:24
Cilj vsega sranja zadnjih 18 mesecev je, da se raji odvzame cim vec pravic. Izgubljamo pravico do svojih teles, mnenja, na koncu bomo cisto navaden kanonfuter, delavci za bogatuhe, ki te bodo lahko ustrelili ze, ce jim ne bo vsec barva tvojih oci. Nekak na Kitajsko tole spominja …
Ja, dogaja se v tej smeri, ki jo omenjaš. Med tem, ko mnogi še kar ponavljajo kot papagaji teorija zarote pa se dejansko ne zavedajo, da se že mnogo zadev dogaja in so se že zgodile.
Forum je zaprt za komentiranje.