Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drsalisce nad Alejo

Drsalisce nad Alejo

Zdravo,

Kako se vam zdi drsalisce nad Alejo? Je guzva?Ali kdo dela red pred tistimi ki pridejo tja dobesedno noret in so neobzirni do drugih?

Upam , da ne hodi tja nevzgojena drhal iz Celovskih dvorov…

Odgovor na objavo uporabnika
Stevo, 28.11.2021 ob 11:32

Upam , da ne hodi tja nevzgojena drhal iz Celovskih dvorov…

Ne, ker je vstopnina.

Ampak je na žalost zelo majhna ledena površina. Dovolj za postaviti se na drsalke, ne pa za resno rekreativno drsanje. Skratka, ne boš kaj dosti kalorij pokuril.

samo da ni nevzgojenih iz CD in fužin, pa bom srečna. Da naredijo drsališče zraven socialnih stanovanj ???

hvalaboguna vekomaj, 28.11.2021 ob 12:33

samo da ni nevzgojenih iz CD in fužin, pa bom srečna. Da naredijo drsališče zraven socialnih stanovanj ???

V in pred Alejo so po kafičih v glavnem iz sosednih blokov oz. njihovi znanci. Gor sem šla le enkrat. Majhno je, to je res. Aleja na splošno mi ne leže.

po kafičih je, 28.11.2021 ob 12:52

V in pred Alejo so po kafičih v glavnem iz sosednih blokov oz. njihovi znanci. Gor sem šla le enkrat. Majhno je, to je res. Aleja na splošno mi ne leže.

Meni Aleja tudi ne sede. Prav nelagodno se počutim, če grem v Spar. Duši me. Notri je negativna energija. Enkrat sem šla v mehiško, se nisem mogla sprostiti, čeprav so bili natakarji prijazni.

Nekaj mi energijsko ne ustreza v Aleji, tako kot verjetno večini ljudi.

Tudi Kvart dvori/bloki ali nekaj takega, ki se gradijo par metrov naprej od Aleje,  niso na energijsko pozitivnem mestu.

sam res, 28.11.2021 ob 13:28

Meni Aleja tudi ne sede. Prav nelagodno se počutim, če grem v Spar. Duši me. Notri je negativna energija. Enkrat sem šla v mehiško, se nisem mogla sprostiti, čeprav so bili natakarji prijazni.

Nekaj mi energijsko ne ustreza v Aleji, tako kot verjetno večini ljudi.

Tudi Kvart dvori/bloki ali nekaj takega, ki se gradijo par metrov naprej od Aleje,  niso na energijsko pozitivnem mestu.

Meni je pa Aleja fajn, prostorna, a ne prevelika, najdem vse kar rabim, garazna hisa je super stvar, meni vse sede, edino od rok mi je, ker sem doma skoraj ob btc.

Aleja je super za take away vzet. Parkirna hiša je top. Ostalo pa – takole bom rekel – kakšnega varnostnika več bo potrebno zaposliti, da malo poskrbi za “preveč” razposajene mladce. Tako kot je že nekdo povedal pred mano – energije je čudna, objekt pa sam po sebi odličen – tudi zgornji park je enkraten…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close