Drobni spori med vama s partnerjem
Mogoče kdaj ne razčistiva tisti trenutek, definitivno pa še isti dan.
Sem ga v vseh skupnih letih navadila (priznam, da sem ga spremenila in tudi on to ve in pravi, da je to kar prav), da se problemi rešujejo s pogovorom in ne z molkom, kt je bil vajen od doma. Nikoli pa se ne zmerjava in kaj posebej dvigava glasu.
meni se ne da za vsako stvar razpredat na dolgo in široko. najbrž tudi zato, ker se ponavadi spreva zato ker sem jaz naredila kaj, kar njemu ni bilo ok. ker se mi ne da prilagajat, se posledično nit s temi stvarmi ne ukvarjam, ker če bi se bi to pomenilo, da se moram spreminjati da se on ne bo več prepiral. on pa bi lahko tedne in tedne vleče na dan male stvari in jih napihuje, da mi je včsaih kar slabo od pogrevanja stokrat prežvečenih stvari.
Zelo redko pride kaj takega, da bi se morala pogovarjat, razčlenjevat. Če se zgodi imava pravilo, da se usedeva, poveva vsak svoje videnje na stvar in sprejmeva kompromis, ki je dovolj ugoden za oba. Kregava se pa ne in se tudi najbrž ne bova;))
Upam…sva si zelo sorodni duši, imava podobne poglede in vrednote:)
Pa spoštovanje je pomembno zelo v zakonu, pa da ni varanja, to pa itak! Vesela sem, vsak dan posebej, da ga imam. Pa on mene tudi;))
Lahko noč
Forum je zaprt za komentiranje.