Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DRNOVŠEK JE TAKO LUŠTKAN!!

DRNOVŠEK JE TAKO LUŠTKAN!!

FUL SEM VESELA, KER JE NAŠ PRECEDNIK TAKO LUŠTKAN. PRAV PONOSNA SEM, DA SEM SLOVENKA. SI PREDSTAVLJATE, DA BI KDO DRUG TAKO ELEGANTMO IN ZDRAVO PREDSTAVLJAL NAŠO DRŽAVO. TA LDS JE RES KULLL!

a si ti drgač čist pr seb…

jz sem slišala, da je bil drle ko je bil še v beogradu pravi jebač

piše se predsednik, ne precednik, ker predseduje, ne preceduje

Ja, tok je luštkan, da ga imamo doma na vratih od omare, če otroci niso pridni!!!!

Hehe vam je to smešn, sam ene bice so res Kučana volile, ker jim je “čedn” :))))

BRAVO AVIV IN BLONDINKA!!!

mislim, da je pomembno kako pametno jo predstavlja, kar jo..pa tudi elegantno..glede zdravja si pa norce drugje brij..pa mogoče raje sedi za kakšno knjigo, kot pa da tukaj gor “strašiš”…

VELIKO SEDIM ZA KNJIGAMI, ZATO PA VEM KAKŠNO SRANJE NAM PRODAJA, MI PA SMO CELI VESELI. NO, SEDAJ NITI NI VEČ TAKO POMEMBEN FAKTOR, SAJ IMA SVOJE PODANIKE V VLADAJOČI STRANKI. KAR VOLITE LDS!!!

Mene pa boli k… za politike, ker kdorkoli bo že zmagal, jaz ne bom mela nobene koristi. Ne verjamem, da se bo kaj spremenilo, če se bo pa že bo še pa doooolgo trajalo. Več lahko sama zase naredim… kdo bi se še zanašal na druge ccc

:-)) Vsak ima svoj okus, edino pisat se boš pa morala naučit:-)

Meni recimo je od teh kandidatov najbolj luštn (in obožujem primorski naglas) Popovič. Meni je on res dober total. Sploh edini tip, ki je prehitel Pahorja na mojem seznamu:-) Drugače pa so simpatični še Rop, Kek in pa Janša. Slabo mi je pa predvsem ob Černjaku, Bajuku, Jelinčiču.

Meni je pa najbolj fejst Kek, sploh na plakatih. Čez Černjaka ga pa ni, res, v drugo skrajnost.

Ljudje, glede na to, da se res ne bo nič spremenilo (bravo, xtrm!) volite vedno tistega, ki ima najmanj možnosti! Tako zasedete svoj glas, vladajoči pa se lahko za njega obrišejo pod nosom.

Zakaj bi volili tistega, ki ima najmanj možnosti, potem je bolje da sploh ne grejo na volitve in si prihranijo čas. To je pa res nesmisel, ne vem kaj bi imela od tega.

O koko bi ga napicu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close