drkanje mojga partnerja
Tigrasta – mal bela, mal črna – je še boljš…[/quote]
ja, če ti tako rečeš, potem bo že držalo 🙂
saj baje si ti edini moški predstavnik, ki na vprašanja odgovarjaš, “tako kot je treba” :))
sem ta podatek zasledila na SČ, ko je ena celo novo temo odprla samo zate…:)
ja, potem moram verjeti, hočem ali nočem:)))))
Tigrasta – mal bela, mal črna – je še boljš…[/quote]
ja, če ti tako rečeš, potem bo že držalo 🙂
saj baje si ti edini moški predstavnik, ki na vprašanja odgovarjaš, “tako kot je treba” :))
sem ta podatek zasledila na SČ, ko je ena celo novo temo odprla samo zate…:)
ja, potem moram verjeti, hočem ali nočem:)))))[/quote]
he, he… sem pozabil dodati “meni”. Tudi moje izjave veljajo le zame.
Tisto pa… si predstavljaš koliko so take pretirane hvale realne? Je pa prijetno egu…
Za avtorico, šokirano: se ti zdi možno, kot je napisala že ena ali eden pred menoj, da je bil preprosto še vedno tako vzburjen od vsega seksa tisti dan? Meni se ne zdi nemogoče. Pri nekaterih je tako, da več ko seksajo, bolj so našpičeni.
Ej, pogovorita se, res. Take stvari ne smejo ostajati nekje v zraku.
Oj šokorana ne se sikirat zaradi tega pač ima tvoj partner nekoliko večji libido. Bodi vesela da si ga raje kot da bi katero drugo natepaval kajti to da si ga fantje vržemo na roko je kot da bi si umili zobe za nas ni to nič takega ampak nam paše in to radi počnemo pa tud če smo seksali malo prej. To je ena stvar ki je samo naša in določeni jo ne želijo deliti zardi tega pa se ni treba sekirat.
Ne delaj iz muhe slona .
Ker mu paše. Mene bi na tvojem mestu bolj skrbelo, če bi mu pasal alkohol in bi ga redno pil.
[/quote]
Jaz si ga pa na roke ne mečem ne pijem alkoholnih pijač (kvečjemu eno pivo s kolegi) in ne kadim.
Masturbacija je odvisnost in ima na možgane podoben učinek kot morfij, zato jo je treba odpraviti, preden te preveč zasvoji in verjemi mi, je mogoče ker sem tudi sam to počel pred dobrim letom, velikokrat poskušal nehati a mi ni uspelo, potem pa sem lani si rekel, zdaj je bilo zadnjič in nikoli več in lahko rečem, da se počutim bolje in imam bolj osredotočene misli, več časa in tudi večjo voljo do telovadbe ter večjo kondicijo, saj je v spermi nenazadnje veliko vitaninov in mineralov, ki jih izgubimo če izgubimo spermo in posledično je tudi koža lepša in bolj sijoča, pra tako lasje.
Forum je zaprt za komentiranje.