Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drkađije na FKK

Drkađije na FKK

V torek, ko je bilo lepo vreme, je tudi mene zvabilo na plažo. Bil sem prvi in sem lahko izbiral kje si bom postavil moj armaflex. Po cca 1 uri pride par srednjih let in se postavi kake 2 – 3 metre stran. Normalno vsi nudisti brez cunjice na sebi. Ženska srednih let, tam okrog 40, lepe vitke postave s srenje velikimi joški. Vse lepo in prav, ampak ona se premakne in se obrne proti meni in razširi noge, tako da je ponudila svojo češplo kot na pladnju. Normalno, da sem pogledal, njo pa očitno ni nič motilo. No potem sta prišla dva modela, očitno lovca na plažah, ker sta skoz šetala gol in dol, ko se pa ona tako postavila, sta se vsedla in dobesedno bulila v tisto njeno fračo. In to je kar trajalo in trajalo, še mene je motilo ko sta tako neprestano bulila. Še dobro, da si ga nista začela mencat. Ko se je premaknila, očitno jo je začelo moti, sta takoj odšla naprej. Mislim, kak folk.

valda pridejo perverzneži če se razkazuješ nag tam na odprtmu ko vaba ribicam, jao…

Črke ti bežijo stran, bodi pozorna naslednjič, ker zgodbo si dobro zastavila in + za detajle – armaflex ;))

Črke ti bežijo stran, bodi pozorna naslednjič, ker zgodbo si dobro zastavila in + za detajle – armaflex ;))
[/quote]

Na hitro napisano po resničnih dogodkih.

Armaflex 🙂
[img]https://www.mall.cz/i/16233903/450/450[/img]

[img]https://www.metzgercartoons.com/uploads/1/5/6/3/1563197/281743.jpg?400[/img]

A si bil v strunjanu? Midva z mojo sva bila lani in se je en tip skoz štulil k parom.

A si bil v strunjanu? Midva z mojo sva bila lani in se je en tip skoz štulil k parom.
[/quote]

Da, v Strunjanu pod križem. Sam so res nadležni. Gor in dol, dokler kaj ne najdejo. Pol zginejo dol naprej proti skala, verjetno grejo na potrebo – skupinsko?

Da, v Strunjanu pod križem. Sam so res nadležni. Gor in dol, dokler kaj ne najdejo. Pol zginejo dol naprej proti skala, verjetno grejo na potrebo – skupinsko?
[/quote]kako je pa tisto zdej tam preehodno ki se je posulo lani en zalivček pred tem, ko prideš dol po štengah. sam ej najprej jo nastavi pol pa rep me dnoge ko pridejo pohotneži

AVtor, a je bil problem, ker sta ti “dva prišla v zelje” ? :))))

Preprosta rešitev: sončna očala in ignore. Za drugič. Razen, če ne greš tja z lovilskim namenom 🙂

[/quote]

Naučite se in dojemite – plaža pod Belim križem v strunjanu ( strunjaski mesečev zaliv) je znan plac za take zadeve. Jaz ne hodim več tja, ker pač ne maram fukfehterjev in nastavljačev.

https://previews.123rf.com/images/asmati/asmati1701/asmati170100510/68987123-no-sausage-simple-sign-.jpg

problem je najbrž v tem ker si pe der in greš malo naprej na skale kjer se zbirajo taki kot si ti i normlani fantje pa iščemo lepa dekleta da si ga lahko pošteno zdrkamo na njih, taka ki jim moški ni všeč itak ni drugega kot lezbača in njeno mesto ni v mesečevem zalivu in strunjanu
[/quote]

O ne, sem ženska; s svojim dostojanstvom, bajdevej….

tvoje dostojanstvo je samo fikcija, tisti moment ko daš noge narazen da te fu ka luzer in si prazni jajca v tvojo piz dovje, gre tvoje tako zvano dostojansnstvo v tri tvoje piz de, kmal boš pa stara in takrat boš prišla nazaj v strunjan in jo z veseljem kazala, ampak takrat bo prepozno ker bo šlo mladcem na bruhanje ob pogledu na tisto razvlečeno piz dovje
[/quote]

Ti je kaj lažje za danes? Spraznjeno?

Kakšen je pa bil sicer kaj tvoj odnos s tvojo materjo-če je sploh bil, da imaš tako bolestno izkrivljen odnos do žensk in njihovega mednožja?

in potem si se zbudil iz mokrih sanj s trdim, okoli tebe pa polno folka, ki so se ti smejali meni se zdi da si ti tista ped erčina, ki je lani pisla pod prispevkom kje nudistična plaža v strunjanu očitno si že začel svoj ped rovski pohod tam po tistih skalah

Ti je kaj lažje za danes? Spraznjeno?

Kakšen je pa bil sicer kaj tvoj odnos s tvojo materjo-če je sploh bil, da imaš tako bolestno izkrivljen odnos do žensk in njihovega mednožja?
[/quote]pa tvoj s fotrom iz napisanega bi sklepal da si bila zorabljena in sedaj imaš posledice da si frigidna in jo ne kažeš rada

Me zanima, kdo je buljil, glede na to, da znaš tako v detajle opisati, kako so se obnašali drugi in buljili :))))

pa tvoj s fotrom iz napisanega bi sklepal da si bila zorabljena in sedaj imaš posledice da si frigidna in jo ne kažeš rada
[/quote]

Ej kopunček mojemu očetu se ti lahko prikloniš -midva sva imela super zdrav odnos – me je naučil tudi streho prekrivat, pa avto razšraufat – še takega takrat, s kardanom. Si kot ženska štejem to v veliko čast 🙂 Veliko vem o motoroznanstvu – me je naučil mnogo stvari, ki mi v življenju pridejo prav, niti moj moć ni znal določenih stvari naredit – njega njegov oče, ki je brusil komolce po pisarnah, ni znal. So Shut the Front Door.

tie pa ahko pe vedno frcam dol s sebe. Ampak jim ne povzročam namenoma slinjena, nisem tako žleht. Ker niti ne potrebujem takih zadovoljitev.

[/quote]

Uf ja. Enkrat sva z mojo plavala čez celoten zaliv in tam pod križem pogledam na plažo, pa si ga je en tam metal na roke.

Uf ja. Enkrat sva z mojo plavala čez celoten zaliv in tam pod križem pogledam na plažo, pa si ga je en tam metal na roke.
[/quote]

Na vse tri?

Ej kopunček mojemu očetu se ti lahko prikloniš -midva sva imela super zdrav odnos – me je naučil tudi streho prekrivat, pa avto razšraufat – še takega takrat, s kardanom. Si kot ženska štejem to v veliko čast 🙂 Veliko vem o motoroznanstvu – me je naučil mnogo stvari, ki mi v življenju pridejo prav, niti moj moć ni znal določenih stvari naredit – njega njegov oče, ki je brusil komolce po pisarnah, ni znal. So Shut the Front Door.

tie pa ahko pe vedno frcam dol s sebe. Ampak jim ne povzročam namenoma slinjena, nisem tako žleht. Ker niti ne potrebujem takih zadovoljitev.
[/quote]kako podrobno si se razpisala kot da bi hotela nekaj opraviiti, ti ženska polna dostojanstva ki s ene hodi kazat na nudistilno, a pol hodiš tam na drugo lokacijo na začetek strunjana pr navadni plaži vsa zadrustrirana haha

Nič posebnega to se meni velikokrat dogaja da se katera gospa z razširjenimi nogami obrne proti meni da imam lep pogled na njeno mednožje.
Logika da si ga tudi sam drknem v pričo nje ,okolica me ne briga.
Očitno sem simpatičen, postaven in dobro zgledam.
Pa z mano za to ni nič narobe ,samo premalo doma sexam.

PACEK

Še kakšna nova zgodbica iz tega konca?

je bila pred leti ena starka, ki ga je fafala enmu mladmu študentu….Apetit pa tak!

A ji nisi znal povedati, da se mora salama posušit preden jo lahko daš v usta.

Študensko delo – na napotnico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close