Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dražji vrtci, ker se vzgojiteljice nočejo cepiti!??

Dražji vrtci, ker se vzgojiteljice nočejo cepiti!??

Malo bojo se pocakali, da se ljudstvo cepi, potem bojo testi obvezni za vse, (jebi ga delta se na cepiva ne ozira, ne bo dovolj, da si cepljen, tud testiran moras biti redno). Sej niso neumni, da takoj zdaj uvedejo testiranje za vse, ja kdo se bo pa se cepil, ce bi tako naredili.?

Sej je povsod isti potek dogodkov, k nam pridejo samo malo zapoznelo. Ne rabis bit jasnoviden, samo glej kaj se drugje dogaja in to se bo dogajalo v prihodnosti tudi pri nas.

Odgovor na objavo uporabnika
Ugbnn, 13.08.2021 ob 11:39

gklhffd, 13.08.2021 ob 09:12

Amebba, 13.08.2021 ob 09:03

Ce bi se vsi cepili, bi vse teklo gladko. Nobenih testiranj, nobenih karanten,…bolnice nebi bile nabasane…pouk bi potekal v razredu..

Koliko te plačajo za to laž? Čista vsaka alineja tvojega stavka je debela laž. Ker cepiva ne delujejo! Ne preprečujejo bolezni in še manj preprečujejo prenos bolezni! In vprašajte se, zakaj vam oblastniki lažejo, da ga. Ve boste poslale otroke v vrtce med cepljenje vzgojiteljice, potem pa šok, ko ga boste dobile domov bolnega. Necepljena bo testirana, cepljena pa ne in bo virus lepo trosila naokoli.

ZAkaj je bilo konec lanskega leta toliko smrti v DSO-jih, kasneje pa ne vec? Cudezi ali cepivo ?

Če imamo kratek spomin, virus je vdrl v 95 % domov za starostnike v Sloveniji in okužil večino stanovalcev. Konkretno v našem je bilo pozitivnih 150 od 160 stanovalcev. Šele potem so jih cepili. Glede na to, da nekih blaznih izbruhov v domovih ni, čeprav je cepivo dokazano po tolikem času popustilo proti delti – po vseh kazalcih iz tujine – kaj ti misliš, da je razlog?

Smrti so se nehale iz preprostega razloga, da komur je bilo namenjeno, da od covida umre, je umrl. Kar konkreten procent ljudi v DSO-jih. V našem kakšnih 7 % v roku enega meseca.

Če se bo potrebno redno testirati, zakaj bi se v tem primeru cepil, dokler testiranje plača delodajalec? Ker so nam vsilili potrošništvo, konzumerizem, in brez tega mnogi ne znajo preživeti, se bodo ljudje redno testirali za obisk kina, obisk notranjosti restavracij, športnih dogogodkov, ker so enostavno neumni. Nekdo, ki razmišlja z glavo se bo testiral, samo za potrebe dela, v kolikor bo to nujno. Ljudje se nočejo odreči svojih razvad, in točno to nas pelje v pogubo!

nemehebat, 13.08.2021 ob 11:45

Jaz pa dejansko ne morem verjet, da je med nami toliko uradno sicer opravilno sposobnih oseb, ki pa so v resnici resnično moteni in ubrisani, da dejansko verjamejo v teorije zarote in očitno v to, da so se voditelji  vseh držav na celotni zemeljski obli zmenili, kako bodo inscenirali tole korono in narod prisilili v pokorščino. In to čisto vsi. Neverjetno. In vmes se še usklajujejo…..

Saj ste eni res ubrisani.

Če nisi zadnje leto živela pod kamnom, si verjetno opazila, da so vse države copy/pastale ukrepe drugo za drugo? Ne, ne zaradi dogovora, ampak ker večina politikov nima nobene ideje, kako se spopadat s tem, zato samo ponavljajo drug za drugim. Ena država se nekaj spomni, druge pa ponavljajo kot papige. Ni res?

Ali kako si to razlagaš?

gklhffd, 13.08.2021 ob 12:12

Če imamo kratek spomin, virus je vdrl v 95 % domov za starostnike v Sloveniji in okužil večino stanovalcev. Konkretno v našem je bilo pozitivnih 150 od 160 stanovalcev. Šele potem so jih cepili. Glede na to, da nekih blaznih izbruhov v domovih ni, čeprav je cepivo dokazano po tolikem času popustilo proti delti – po vseh kazalcih iz tujine – kaj ti misliš, da je razlog?

IZbruhov pa ni, ker?

Če je pri vzgojiteljicah, in medicinskih sestrah, odpor do cepljenja, je to  znak, da so vseeno pametnejše, kot nam javnost želi prikazati, oziroma jih konstantno ponižuje. Moja simbolična podpora za vse vzgojiteljice, in medicinske sestre, ne pustite se prepričati, ravnajte po svoji zavesti!

Sem cepljena. Ampak a obstaja kakšno cepivo proti žleht ljudem? ??????? To bi bilo priročno, da normalno dihaš. Rinete in dihate za vrat. Zato sem cepljena. Prosim za cepivo proti žlehtnobi ljudi.

kdo je dal vzgojiteljicam pravico, da našim otrokom prinašajo bolezen in so za to še plačane?

Mateja84, 13.08.2021 ob 08:32

Tole me je pa že na vsezgodaj razkurilo. A so normalni? Zdej bom pa jaz plačevala za testiranje, ker ce vgojiteljice nočejo cepit. jao, kam smo mi padli??

Ali bi lahko testiranje zaposlenih podražilo vrtce?

popolnoma razumljivo tudi mi bomo uvedli postavko na racunu….testiranje zaposlenih…

logicno da se prenese strosek na koncnega potrosnika

Sicer pa kuga oz. črna smrt tudi ni obstajala a? ?

Devistated, 13.08.2021 ob 12:41
    Sem cepljena. Ampak a obstaja kakšno cepivo proti žleht ljudem? ??????? To bi bilo priročno, da normalno dihaš. Rinete in dihate za vrat. Zato sem cepljena. Prosim za cepivo proti žlehtnobi ljudi.

Debilno, to je tako, kot če se poserješ sredi sobe, potem pa se pritožuješ nad smradom, ki ga moraš prenašati. Potem pa iščeš rešitev in razne spreje, da bi prekrilo svoj smrad.

Debili namreč počnete točno to.

robi445, 13.08.2021 ob 12:52

Debilno, to je tako, kot če se poserješ sredi sobe, potem pa se pritožuješ nad smradom, ki ga moraš prenašati. Potem pa iščeš rešitev in razne spreje, da bi prekrilo svoj smrad.

Debili namreč počnete točno to.

Kakšna debilna primerava je pa to. Saj ni čudno, glede na to kdo je to napisal. Najbrž je navedeno že v praksi preveril.

Robi nep., 13.08.2021 ob 08:46

Debili cepilni utihnite, ker podpirate največji genocid nad človeštvom.

Res je. Vi boste krivi za propad človeštva, za neplodnost mladih žensk, ki jih silite, da se cepijo.

Spomnite se na to, ko bo vaša hči neplodna, ali pa sin nezmožen narediti otroka.

Plavi, 13.08.2021 ob 12:32

Če je pri vzgojiteljicah, in medicinskih sestrah, odpor do cepljenja, je to  znak, da so vseeno pametnejše, kot nam javnost želi prikazati, oziroma jih konstantno ponižuje. Moja simbolična podpora za vse vzgojiteljice, in medicinske sestre, ne pustite se prepričati, ravnajte po svoji zavesti!

JA, naj ravnajo po svoji vesti, dokler mislijo isto kot ti … ja. ….hahaha

hhm, 13.08.2021 ob 12:41

kdo je dal vzgojiteljicam pravico, da našim otrokom prinašajo bolezen in so za to še plačane?

VRtec ni obvezen. Otroka prostovoljno peljes tja. Tudi solanje lahko izvajas doma.

Ugbnn, 13.08.2021 ob 15:19

VRtec ni obvezen. Otroka prostovoljno peljes tja. Tudi solanje lahko izvajas doma.

res je, plačevat jih je treba pa vseeno.

tudi z MOJIM denarjem!

saj vse plačujemo že celo leto, bomo pa še malo čez

posilstva z iglo ne odobravam
prostovoljno mora biti in ostati
itak je pa samo zapravljanje denarja za cepiva in kampanje največje razmetavanje denarja v zgodovini, ker cepljeni sploh niso zaščiteni

Jeseni te bo pa kap trofla, ko se bo podrazila elektrika, nafta…

Ugbnn, 13.08.2021 ob 12:30

IZbruhov pa ni, ker?

Imunost zaradi prebolelosti traja dlje kot imunost zaradi cepljenja. A ni logično? Kmalu bomo pa videli, koliko časa. Razen če bodo bezljali s tretjo dozo in trdili, da ima to zasluge.

hhm, 13.08.2021 ob 15:53

res je, plačevat jih je treba pa vseeno.

tudi z MOJIM denarjem!

Res je, kot je tudi res manj otrok v vrtcih, manj osebja in drugih stroskov, manjse breme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close