Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice “drago” dopustovanje

“drago” dopustovanje

28.3
Nobenih prebavnih težav nismo imeli nikoli, pa imamo ne še triletnika. Letos gremo 2x za 1. maj in poleti. Hotela za katera sprašuješ sta oba zelo ok. Mogoče je Vincci djerba bolj v “centru” dogajanja, je pa Rimel zelo lep in nov ( lani ni bil še odprt).
Meni osebno so na Djerbi zelo všeč ljudje, poznam že kar nekaj domačinov in se tja vračam že skoraj domov. Hrana je okusna, vodo kupuješ v plastenkah.
Pa tudi leti niso tako ob nenormalnih urah, odvisno od agencije. Intelekta ga ima zvečer, Kompas ga ima zjutraj, XXL nekje dopoldan,

seveda rabiš vizo

jo pa dobiš direktno na meji, ni je potrebno prej urejat. za plačat je 15 EUR

Ni res, ne potrebuješ vize za Djerbo.

seveda rabiš vizo

jo pa dobiš direktno na meji, ni je potrebno prej urejat. za plačat je 15 EUR[/quote]

Ja, ampak ne v Tuniziji, to kar navajaš velja za TURČIJO.

pozna kdo hotel Sidi Mansur. Je primeren za majhne otroke? Ponuja ga inetelekta.

Mi smo bili lani v Sidi Mansourju. Hotel je kar v redu, primeren za otroke, imajo igrala in en del bazena je namenjen otrokom, animacija v redu. Na plaži tega hotela pa po mojem mnenju za male otroke ni. Hotel je od plaže kar precej oddaljen, čeprav lahko počakaš tudi kočijo, ki te na plažo pelje. Od odcepa iz ceste do plaže in ležalnikov pa je mivka (debela plast-komaj hodiš). Ležalniki so od morja pomaknjeni zelo nazaj, ni variante, da bi ležal na ležalniku in gledal otroka, ki se ti igra v nizki vodi ali ob vodi – je predaleč. Velikokrat tudi precej piha. Vmes med ležalniki in vodo pa še “terajo” vodne športe-pristajajo in vzletajo s padalom, tako da moraš od ležalnikov do morja previdno, ker po tleh ležijo “štriki”. Če pa nameraš na plažo z vozičkom, ti povem, da ni variante. Po mivki do ležalnikov z vozičkom ne prideš.

ma kdo kake slike od vinccija??
pišite na plavolasa@gmail.com
hvala

Živjo

A smem zvedet, čemu potrebuješ oziroma iščeš slike od vinccija?
Ker če se ne motim, si svoj post že pred časom objavila, da iščeš fotke?

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Živjo. Jaz bi imela eno vprašanje glede najema apartmaja. Na internetni strani piše da je cena za najem apartmaja npr. 35 evrov na dan. Ali to pomeni za eno osebo ali dve? Sama mislim da je to cena za eno osebo, samo se želim prepričati. Je pa to za sezono julij avgust.

hvala in lp

Veverrca,
cena apartmaja na dan pomeni skupno ceno za največ toliko oseb, kot je navedena velikost apartmaja. Tale tvoja cena je verjetno za apartma za 2 osebi, torej: za oba skupaj plačaš 35 EUR/dan.

Jaz bi bi v vsakem primeru vzela app, ki ima dve sobi, to bo pa zagotovo za več kot 2 osebi.

Tudi mi imamo dve pupi, ena pod enim letom, druga malo nad dve, pa mi na pamet ne pade, da bi bili v studiu za 2 osebi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close