Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek drage znanke, forumašice….

drage znanke, forumašice….

Se vam ne zdi, da nas spremljajo na forumih razna enoprostorna, moška, nepospravljena podstrešja? Na srečo z izjemami, a redkimi. K temu postu me je namreč spodbudilo pisarjenje raznih megaboyev itd, ko predlagajo eni forumašici, naj da 4x več na mesec narazen noge za svojega moža, pa bo pri hiši mir. Kaj je sex… Rihtanje odnosov? Praznjenje moških jajc, ker reveži ne morejo zdržat s tri dni starim močefitom? In mé v transu, obupane od obljube po novem pralnem stroju, damo noge narazen?
Izključno za megaboja pa…. Še vedno boš moral plačevati zadrogirane ženske, katerim je sex dejansko obrt. S takim mnenjem o sexu in odnosih tudi dvomim, da si sposoben dobiti sex iz ljubezni.
In še to.. Še dobro, da smo vse ženske tako izbirčne, drugače bi se množili taki enoprostorci, če bi nam bil sex vsem obrt.

VSAKA ČAST ZA POST…

Ma sej lohk gre za žigolo-ja, bo se vsaj zasluzu poleg.

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Dobro si to napisala, ja! hehe

Hm, nekako ne morem mimo tvojega posploševanja! Poleg tega pa še seješ sovraštvo. Jaz se pogajal ne bom! Ali pralni stroj ali pa na roke peri! 😉

Ej, Kren, pa ti na roke peri. A je pralni stroj sam za ženske cote prat????

____________________ Fantasy does not deliver.

pnp

Pa kaj. Pač mislim da je za forumašico bolje, da da še 4x več svojemu dragemu možu noge narazen, kot pa da se spušča v prepire, ker jih ne obvlada zato še žre antidepresive in ve, da se ji bo enkrat zmešalo, če bo ravnala tako še naprej. Če ti misliš drugače od mene ali celo da ti ravnaš podobno, pač ni moj problem. Ampak bo sigurno kratko potegnila, če se bo tako egoistično držala svojih pravic.

****Še vedno boš moral plačevati zadrogirane ženske, katerim je sex dejansko obrt.*****

Še ena tvoja izmišljotina, ki mi jo pripisuješ. Ali mi lahko citiraš kakšen moj post, kjer sem napisal, da obiskujem prostitutke?

Prav vesela sem, da si se oglasila, ker imam včasih občutek, da sem malo čudaška, ker ne prenašam zgoraj navedenih dedcev.

Ma kaj se sekirate. Ravno zaradi takšnih (in drugačnih) je ta forum tudi zanimiv.

😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je…lp

Grdo se držimo, pa deremo se, pa nočmo vam dat … j a bog vam pomagi!
Lahko bi pa sami kaj naredili, da bi se večkrat znašli med rjuhami s svojo drago. Ženske v postelji (na mizi, v gozdu, na pralnem stroju …) nismo tako hitro zadovoljne in zadovoljene. Sploh ne, če se tip samo zavali nate in prav atletsko skače po tebi tistih nekaj minut … Še hujši so pa tisti, ki po tebi skačejo celo uro in jim zaradi njihove vztrajnosti nimaš srca priznati, da se ob tem niti vzburila nisi. Mislim, da ni pretirano, če rečem, da se (od dela utrujeni, zaspani) moški v postelji dostikrat obnašajo sebično. In mislim, da taki moški ponavadi ne dobijo. Megaboyev predlog se mi pa zdi mal neresen. Tudi megaboya, ki se v postelji in v življenju obnaša arogantno, ženska prej ali slej zamenja za nekoga, ki ji zna prisluhniti v postelji pa tud drugač.

Hmmm upam, da nisem bla prekruta, nočem posploševat, včasih me pa kar srce zaboli, ko nekdo reče,naj ženska pač večkrat da, pa bo vse bolje. Tak človek res pove veliko o sebi.

Čar vsega lepega je v nas samih in majhnih stvareh,ki nas obdajejo.

Dobro jutro *zvezdica* si dobro spala?

*****…včasih me pa kar srce zaboli, ko nekdo reče,naj ženska pač večkrat da, ….******

In kakšen bi bil tvoj nasvet?

Mogoče da naj drži noge skup in čaka na rano na želodcu in žre antidepresive dokler se ji ne bo zmešalo? Misliš da bo potem, ko bo ostala sama z dvema otrokoma v ločitvenem postopku vse lepše in boljše?

*****imam včasih občutek, da sem malo čudaška, ker ne prenašam zgoraj navedenih dedcev.****

Sem tudi tebi stopil na žulj?

Ce bi bil ti moj moz, je odgovor da. Bi bilo lepse in boljse.

K sreči nisem ne tvoj, ne Jabolkin mož. Kakšen pa bi bil tvoj nasvet za gospo Jabolko?

Oh, ne, nisi mi stopil na žulj. Samo fino se mi zdi, da nisem edina “izbirčna Metka”. Sem že slišala tisto, da je “akleh” (beri izbirčen) pes malokdaj sit, ampak, si mislim, da ga tudi želodec manjkrat boli. A veš, z leti se naučiš, da depresivi ne pomagajo veliko, treba je zamenjati dedca.

Žal to ni zmeraj možno, zaradi družine. Vsaka se mora sama odločiti, ampak tisto “noge narazen” je precej egoističen moški nasvet, po moje (in sem vesela, ko vidim, da v tem mnenju nisem osamljena). Jaz bi, a veš, udarila po mizi ali dedca nagnala. Ampak tako bi ravnala jaz in pri sedanji pameti. Pred kakšnimi 20 leti bi najbrž tudi jaz jedla antidepresive…

*****ampak tisto “noge narazen” je precej egoističen moški nasvet****

Hehe, bolj se ti gre za to, da ne bi moški parkrat na mesecec več užival (ali pa če hočeš po vaše praznil jajca), kot pa da bi v družini zavladali boljši odnosi.
Jabolko bi lahko prenehala z antidepresivi in tudi želodčne težave bi v trenutku izginile, če bi se z možem nehala prepirat, vemo pa, da se prepirata zaradi premalo seksa. Za uspešno zvezo se je treba tudi kaj potrudit a ne?

Dedca zamenjat po 12 letih zakona, 2 otrocih in najbrž tudi skupnem teškodeljivem premoženju je vsaj po mojem mnenju mnogo težje in bolj stresno (kaj pa otroci, jih je kdo kaj vprašal?) kot pa dat parkrat na mesec noge narazen.

******in sem vesela, ko vidim, da v tem mnenju nisem osamljena******
Jaz pa opažam, da večkrat za probleme, ki so dokaj lahko rešljivi svetujete povsem napačno, kar probleme še poglobi.

Izbirčen moraš biti predno si nekaj izbral ne potem po 12 letih.

Kdor dolgo izbira, izbirek dobi ;-))))))

Meggy, ne podtikaj, nič od tega nisem reklla, nisem delila nasvetov. Povedala sem samo svoje mnenje o tipih tvoje sorte in kako bi jaz ravnala z njimi. Jaz s svojo izbirčnostjo čisto dobro vozim, če te ravno zanima.

Megaboy, ko bi ti vedel kako se smešiš.

Za jabolkin primer-daj prosim vprašaj se, zakaj pa misliš, da ona možu ne da večkrat? Vprašaj se in odgovori javno, da vidim tvojo pogruntavščino.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim da zato, ker sta vsopila v začaran krog. Ona ne da, potem prepir, potem ona spet ne da ker sta se prepirala in tako v krogu. Vendar ona nosi posledice ( bolečine v trebuhu, depresija) in bi lahko nekaj ukrenila tudi za svoje dobro – to kar sem predlagal bi bilo še najlažje.

No, daj, vseeno se vprašaj in odgovori, zakaj mu ne da ha? Kako se je začelo po tvoje?

Sicer se ne strinjam z megaboyem, da bi malo vewč sexa prineslo v hišo mir ampak se mi zdi da tale marko mal preveč moralizira. Ker vidim da si ti (marko) tu gor tudi ob nemogočih urah se mi zdi da tvoja boljša polovica ni ravno med srečnejšimi, ali pa je morda sploh nimaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close