Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Drage moje,kolikokrat

Drage moje,kolikokrat

Kolikokrat se spomnite na orgazme,ki ste ga dozivljale z bivsimi partnerji?Ko vam je prihajalo,ko ste mislile da ne morte vec pa je se prislo ?. Ko je bilo samo kaksno urco spanja na noc ostalo pa sex.Ko si trgala obleko z njega in ga napadla kot pobesnela levinja v savani…Ko je imel vec tica v tebi kot v hlacah…

Vsak ma kak special place,na katerega ga vezejo spomini.A se spomis kako je bilo ko se peljes mimo lokacije,a se ti narise na obrazu majhen nasmesek?

A je obstajal kak k vam je v spominu ostal,a ga telo prepozna ko ga srecate al je sam daljni spomin, ki pocasi bledi?

Imam kar nekaj spominov, glede odličnega sexa z bivšim šefom, in ravno tisti dan sem oblekla črne samostoječe štunfe in tangice pod malo dalšo oblekco.. a ti tudi rada nosiš samostoječe štunfe?

Tudi jaz imam kar nekaj dogodkov na spolnost z bivšim partnerjem, ki so bili neverjetni. In takih nikoli več nebo.

Spominjam se seksa ob ribniku v poletnem času. Imela sva odejo,za pod sebe..

Ostalo je bilo fenomenalno…

Stajerka344 ja Štajerka  časi je treba malo it še stare spomine s probat  če se vedno je tako vredik kod negdaj  

Živijo mali.

Ja res je, spomine ohranimo.

Ampak to pa nebo šlo skozi, z bivšim partnerjem že dolgo nisem več skupaj. Nimam kontaktov.

Z sedajnim pa ni kaj dosti spolnih odnosov.

Zato pa se včasih spominjamo kako je pred leti bilo?.

Stajerka344 aja tako praviš  ja lahko pa mi pustis kaki kontakt pase bol spoznáva  pa kaj več rečeva si  lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close