DR. RUGELJ
Ženske zamislite se nad temi izjavami, pa če gre za provokacijo ali pa ne; take izjave so bolane. Izusti jih lahko le debil, kar pa Rugelj dejansko je. Zaradi starosti se mu njegovi možgani že pošteno kisajo.
Nekaj izjav dr. Ruglja
“Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do
uveljavitve s svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo. Treba
je uporabljati natancne izraze, da se ve, kam homoseksualci spadajo.
Drugace je z lezbijkami, saj se dvema dejavno lahko prikljuci en moski …”
Janez Rugelj, psihiater:
“Podjetnik ne more vzeti zenske v sluzbo kot enakovredne moskemu, saj
so zenske dva dni v mesecu relativno nepristevne …”
Janez Rugelj, psihiater:
“Seksualno prebujena zenska je taksna, ki zna uporabiti svoje mednozje
za zacaranje norih dedcev”.
Janez Rugelj, psihiater:
“Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo bos imel, lahko jo gledas, lahko
masturbiras, lahko si privoscis kunilingus, lahko pa me tudi pokavsas.”
To mora zenska znati.”
Janez Rugelj, psihiater:
“Prostitutke imajo izbiro, ne vzamejo smrdljivega, kosmatega,
zajedljivega, nesramnega, razen za visok honorar, zene alkoholikov se pa morajo
pustiti ploditi tudi od taksnih smrdljivih in zoprnih dedcev.”
Janez Rugelj, psihiater:
“Ucim, da ce zena ni v redu, da jo je treba odrezati.”
Janez Rugelj, psihiater:
“Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moski.”
Janez Rugelj, psihiater:
“Homoseksualce producirajo nepotesene, mracnjaske matere, ki imajo
prikupnejse moze, kot so same.”
Janez Rugelj, psihiater:
“Slovenske matere so zamorjene, neprosvetljene, seksualno sestradane in
nepotesene, besne na svoje alkoholicno in drugace zafurane dedce in
zato ucijo svoje hcere, da so moski prasci in da bodo zensko samo
izkoristili.”
Janez Rugelj, psihiater:
“Pri zenski mi je najbolj vsec mednozje, ce ima lepo oblikovane male in
velike ustne, pa dovolj mocne dlake, ki jih je sfrizirala pri
specialnem frizerju.”
Janez Rugelj, psihiater:
“Zmeraj sem bil povsod najboljsi”.
Draga Miška*
tole je iz sosednjega foruma o moških “idelanih očetih”
http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=309362&t=309362
drugače pa ….
dejansko si padla na Rugljeve provokacije….
daj poglej … izpisala si točno tisti del, ki govori o ženskah … zdaj se pa potrudi in izpiši še tiste, ki govorijo o telebanskih moških … in se nato vprašaj koliko je resnice v njih
…jaz poznam ogromno žensk, ki so si deca zbirale po debelini denarnice… kako v taki vezi sex klapa si lahko misliš … če pogledam tiste babnice jim takale Rugljeva nalepka direkt pristoji…
… dejansko je Rugelj pri nas najboljši terapevt za zdravljenej odvisnosti, tetka statistika ga v tem zelo podpira… in tega mu uradna psihiatrija ne more vzet, zato pa jih tako vselo jebe direkt v glavo…
he he he, ali ne misliš, da bi dober pishiater lahko vse, kar je miška naštela tudi drugače? Ali misliš, da bi brez teh fraz, ob katerih se človeku želodec obrača, imel manjši ugled kot ga ima ? Ali bi bilzaradi boljšega in kulturnejšega izražanja, kaj slabši psihiater? Take provokacije pa naj obdrži doma!
Škoda, da ni nič povedal o svojih neuspelih zakonih, ki jih ni bil sposoben zdraviti, torej kako bo zdravil druge, če svojih zakonov ni bil sposoben ohranit in bit dober gospodar?
Ce bi uporabljal suhoparne izraze, s katerimi nam ne bi mogel do zivega, ce bi bil kot drugi, se o njem ne bi debatiralo po forumih, pa tut v polnocni kljub ne povabijo vsakega.
Njegovi stavki, brez repa in glave, so res videti bolani, zato pa je treba prebrati cel clanek oz. knjigo, da se ve, v cem je poanta.
Vsak ima pac svoje mnenje, moji druzini je zelo pomagal in se pomaga, zato je moje mnenje, da je pac najboljsi.
Aja, ko stopis macki na rep cvili, in prav to vi (ne vsi) pocnete.
Lp
Jaz nisem moški in me ne zanima kaj Rugelj piše o njih. O tem naj sodijo moški. Ne odobravam pa, da Rugelj ponižujoče govori o ženskah. Je že res, da so nekatere čisto take kot jih opisuje, vendar zadeve ne more kar posploševat in metat vse v isti koš. Če je imel on take izkušnje s svojimi ženami in so njegove provokacije odraz zafrustriranosti, naj to obdrži zase.
Jaz nisem padla na Rugljeve provokacije. Samo ne morem dojet kako lahko človek, ki se ima za nekaj več kvasi take bedarije.
On dela po načelu; uničit človekovo osebnost in ponovno zgradit novo, ki naj bi bila boljša in zmanipulirana, (tako nekako kot to delajo v vojski z naborniki).
Mogoče je Rugelj strokovnjak, kar se tiče zdravljena alkoholikov…. ne vem.
O seksualnih zadevah pa ima velikokrat čisto zgrešene pojme.
Za vse, ki vam je tako zelo všeč:
v reviji Zdrava in lepa je pisal o tem, da bi dobro osveščena mati morala svoje hčere pri 5. letih starosti samozadovoljevati, ker so sicer mame krive, da so ženske “premalo seksualne”.
HALO????????????????????????????????????
Ob taki izjavi bi ga dala na zaprt oddelek psihiatrije…
Eh, ta Rugi. Prepričan sem, da ste ženske preobčutljive na njegove izjave, saj prav tako, kot po ženskah, udriha po moških, vendar se mi takim izjavam bolj posmihamo, včasih pa se tudi najdemo v kakšni takšni izjavi. Mar ženske ne prenesete kritike na svoj račun, pa če je še tako neupravičena in neresnična? Je tako težko ignorirati takšne očitne provokacije?
Sicer se ne strinjam z njegovimi metodami, čeprav pri marsikomu delujejo in to by the book. Da bi šel ocenjevati njegovo delo, mi ne pade na pamet, ker ne potrebujem njegove pomoči in je kot tak nisem bil nikoli deležen. No, vsaj mislim, da je nisem potreben. 🙂
Sicer sem se našel tudi sam v nekaterih njegovih izjavah in tudi vas, Slovenke, sem našel v njih. A to ne pomeni, da bom prevzel vse njegove ideje in prepričanja. Samo vzeti jih je potrebno kot opozorilo, da naša družba spet tone v neke vrste stihijo. Ponavadi so takšna obdobja končale vojne ali pa druge katastrofe, da je ljudstvo doživelo katarzo in gradnjo nove družbe iz nule. Vsak se naj sam pobriga, da bo živel čim bolj kvalitetno življenje in ga nudil tudi bližnjim. Šele tako bodo vse Rugljeve besede postale navaden konstrukt.
Sam sem nad slovensko družbo in kulturo razočaran že od najstniških/pubertetnih let in se zato že dolgo časa ne počutim pripadnika tega naroda. Vsaj ne tako, kot si to predstavlja večina naroda. Še vedno spoštujem jezik in dosežke tega malega naroda, a Slovenci si v mojih očeh pač ne zaslužijo spoštovanja. Morda nas zato tudi tujci ne cenijo kaj dosti. Rugljeve besede pa so samo nek odsev, povratni udarec družbi, ki je zadovoljna s svojo nišo in še vedno ne želi pogledati čez planke (razen ko je potrebno argumentirati milijardna zapravljanja naše čudovite vlade, ki jo je treba iz higienskih in racionalnih razlogov zamenjati čimprej – pa naj bo to tema kje drugje :).
Forum je zaprt za komentiranje.