Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr. Rakuš – vaše izkušnje z njim lepo prosim!

Dr. Rakuš – vaše izkušnje z njim lepo prosim!

Če j kdo bil pri njemu oziroma je k njemu pelajl na pregled otroka, lepo prosim za vaše izkušnje. Se poglobi, posveti otroku ali takoj predlaga operacijo, ali ji morda ni toliko naklonjen oziroma predlaga, da se počaka, če se da…. Lepo prosim za vaše izkušnje.

Bili pred cca. 4-5 leti. Zelo zadovoljni. In predlaga, da se počaka vsaj do šestega leta starosti. Pri nas so težave v tem času zvodenele, tako da operacija ni bila potrebna. O ORL na polikliniki imam drugačno mnenje.

Izkušnja je dobra šola,samo šolnina je draga...

Generacija, hvala! mo naročeni – samoplačniško, seveda (boljš, da sploh ne komentiram), ker z napotnico prideš na vrsto marca, brez pa v 4 dneh. Sej ni, da bi človek govoril.

i me pa vsaj potolažila, da je tip očitno normalen.

Kako to misliš normalen?

Imam zelo slabe izkušnje z dr. Rakušem. Ni se mi želel posvetiti. Sem morala potem na pregled samoplačniško.

Ne priporočam, da greste na pregled k njemu.

Odgovor na objavo uporabnika
Sonček405, 15.05.2024 ob 10:50

Imam zelo slabe izkušnje z dr. Rakušem. Ni se mi želel posvetiti. Sem morala potem na pregled samoplačniško.

Ne priporočam, da greste na pregled k njemu.

Moj mož zelo slabe. Pregled v eni minuti. Je pa prišel na napotnico hitro na vrsto, zato se je naročil pri njem. Na slednjič je šel  k dr. Kurent, kjer je bil bistveno bolje  pregledan.

dr Kurent je zakon. še boljši pa je dr. Matej Delakorda… kar se ORL spec tiče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close