Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dr. Papuga – akupunktura

dr. Papuga – akupunktura

Ali ima kdo izkušnje z akupunkturo, ki jo izvaja dr. Peter Papuga iz Komende?

Z akupunkturo nimam izkušenj. Sem pa bila kakšnih 13 let nazaj pri njemu in mi je že na vratih rekel, da se mi na daleč vidi, da uživam preveč mleka in mlečnih izdelkov. Zaradi takrat še ne ugotovljene, ampak krepko občutene laktozne intolerance, te vrste hrane, razen v kakšnih sledeh, nisem jedla že skoraj dvajset let …

Ja, res je že dolgo strokovnjak sploh za alergije.

Vseeno sem bila morda premalo jasna. Da uživam preveč mleka, mi je povedal PO SKORAJ DVAJSETIH LETIH NEUŽIVANJU tega.

Če boš šla k njemu, potem računaj na garanje. Prepovedal ti bo kup stvari za jest, za pit. Dobila boš vaje, ki jih boš morala vsak dan delat, pa neke čaje kuhat. Tako da, če se ti da, potem ja, drugače te pa samo fafrostrira.

Ja vaje…ki so za vse tezave iste, ravno tako prehrana ne tega in onega. Shujsala sem nenormalno, tezave zaradi katere sem prisla pa tudi nisem odpravila… Poleg tega je nenormalno drag. Privosci si raje kaj drugega. Srecno.

Je hodila moja bivša sodelovka k njemu, zaradi raka. Umrla vseeno. Dieta je bila precej stroga, meni se ni zdel OK.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close