Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr Osredkar Železniški ZD

Dr Osredkar Železniški ZD

Ima kdo izkušnje z dr. Osredkarjem iz Železniškega ZD v Ljubljani? Ga priporočate?

Nestrokoven, antipaticen…skratka jaz ga menjam

Dobro vedeti tudi glede strokovnosti. Sem mislila, da je vsaj strokovno na nivoju in si zato lahko privošči tak odnos.

Ok. Kar je potrebno uredim brez težav, tudi glede strokovnosti nimam slabih izkušenj. Ni mi antipatičen, bolj bi ga opisala z besedo resen, ampak me to ne moti.

Kakšne pa so vaše izkušnje glede nestrokovnosti, po katerih ravnanjih vam je antipatičen?

Thank you for sharing this good post, I am very impressed with your post, the information given is detailed and easy to understand. I will follow your next post often. us map

I don’t have experience with Dr. Osredkar Železniški ZD in Ljubljana, but it’s important to research and read reviews before making any healthcare decisions. If you’re unsure, consider looking into patient testimonials or seeking referrals. It’s always helpful to find trusted opinions. @ Pokerogue and Pokerogue Dex

Meni se je tudi v začetku zdel zelo zadržan, ampak imam zdaj z njim dobre izkušnje. Je pa res, da nisem veliko pri njem. Tudi nova sestra je zelo prijetna.

Dr.Osredkar je meni ok, morebit bol zadržan, je pa strokoven. Je pa zato sestra Manja tolk bolj topla, dosegljiva, prijazna.

jaz ju ne menjam 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Mnenje me zanima, 08.06.2020 ob 21:06

Ima kdo izkušnje z dr. Osredkarjem iz Železniškega ZD v Ljubljani? Ga priporočate?

V Železnikih ni takega zdravnika !

Če si pa mislika Železničarski ZD , to je pa druga zgodba !

Vsi smo razumeli, kateri ZD je avtorica imela v mislih. Idiot pa pac ostane idiot in misli, da ne v svojih opazkah duhovit.

ćefurska slovenština vam je domača .

400 000 bedakov na 470 000 podlage, 16.04.2025 ob 15:59

V Železnikih ni takega zdravnika !

Če si pa mislika Železničarski ZD , to je pa druga zgodba !

Preden pametuješ, se prepričaj. Pravi naziv omenjene ustanove je kar lepo Železniški – in ne Železničarski – zdravstveni dom. Poguglaj in čisto počasi preberi, morda večkrat, pa boš mogoče razumel, kaj piše.

Če bi se ti uspelo prebiti čez tretji razred osnovne šole, bi vedelo, da med zadnjo besedo v stavku in ločilom (klicajem v tvojem primeru) ni presledka. Enako velja za vejico. Tudi pravilna uporaba zaimkov ti je precej tuja, kar je glede na tvoje omejene kapacitete razumljivo.

Kaj ti je rojilo po zmešani glavi, ko si napisalo besedo mislika, pa verjetno še samo ne veš.

Bedak na kub, 16.04.2025 ob 19:21

Preden pametuješ, se prepričaj. Pravi naziv omenjene ustanove je kar lepo Železniški – in ne Železničarski – zdravstveni dom. Poguglaj in čisto počasi preberi, morda večkrat, pa boš mogoče razumel, kaj piše.

Če bi se ti uspelo prebiti čez tretji razred osnovne šole, bi vedelo, da med zadnjo besedo v stavku in ločilom (klicajem v tvojem primeru) ni presledka. Enako velja za vejico. Tudi pravilna uporaba zaimkov ti je precej tuja, kar je glede na tvoje omejene kapacitete razumljivo.

Kaj ti je rojilo po zmešani glavi, ko si napisalo besedo mislika, pa verjetno še samo ne veš.

Ploskam :))))

Sicer je pa za bedake značilno, da sploh ne dojamejo, da so bedaki.

ummer’s here, and that means one thing: it’s time for frozen treats! Dive into the delicious world of Papa’s Freezeria, the fast-paced restaurant simulation game where you craft perfect sundaes for demanding customers. From layeringS ice

those coveted tips and customer satisfaction.Papa’s Freezeria challenges players to master the art cream to adding toppings and syrups, precision is key to earning  of sundae making in a beachside setting. Manage multiple stations, each requiring precise timing and attention to detail. With a wide variety of ingredients and quirky customers, no two days are ever the same. Can you handle the pressure and become the ultimate Freezeria master? Play Papa’s Freezeria online today!

ummer’s here, and that means one thing: it’s time for frozen treats! Dive into the delicious world of Papa’s Freezeria, the fast-paced restaurant simulation game where you craft perfect sundaes for demanding customers. From layeringS ice those coveted tips and customer satisfaction.Papa’s Freezeria challenges players to master the art cream to adding toppings and syrups, precision is key to earning  of sundae making in a beachside setting. Manage multiple stations, each requiring precise timing and attention to detail. With a wide variety of ingredients and quirky customers, no two days are ever the same. Can you handle the pressure and become the ultimate Freezeria master? Play Papa’s Freezeria online today!

Papa’s Freezeria: Master the Art of Sundae Making

Summer’s here, and that means it’s time for frozen treats! Dive into the delicious world of Papa’s Freezeria, the fast-paced restaurant simulation game where you craft perfect sundaes for demanding customers.

From layering ice cream to adding toppings and syrups, precision is key to earning those coveted tips and customer satisfaction. Papa’s Freezeria challenges players to master sundae making in a beautiful beachside setting.

Manage multiple stations, each requiring precise timing and attention to detail. With a variety of ingredients and quirky customers, no two days are ever the same.

Can you handle the pressure and become the ultimate Papa’s Freezeria master? Play online today!

Vsa naša družina je vpisana v tej ambulanti. Smo zadovoljni, zdravnik je resen ampak se potrudi, nova sestra zelo prijazna, vedno jo dobim na telefon in mejl.

Ploskam, 16.04.2025 ob 19:45

Ploskam :))))

Sicer je pa za bedake značilno, da sploh ne dojamejo, da so bedaki.

Lepo ti je povedala avtorica. Tudi sama sem prečekirala in ima prav. Ali ti ne znaš poguglat? In odnehat ob času? Se celo opravičiti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close