dr.Hauschka
Pozdravljeni,
Kozmetika dr.Hauschka uporabljam par mesecev. Bomba. Zvečer sploh ne rabiš nobene kreme, ampak samo tonik. Odkar uporabljam kolekcijo se mi koža zelo hitro celi če si kaj praskam oz stiskam po obrazu, lepo se je očistila v glavnem lahko samo priporočam. Vidim razliko od prejšnih krem polnih konzervansov, res je zelo prijazna koži. Nisem pa zadovoljna s šamponi, nekaj jim manjka. Lasje so grozni. Pa še dragi so. Tega pa ne priporočam.
Srečno
Ja, šamponi so kakor da bi si lase zmešal s kakim trdilom in nekim čudnim mastilom.. 🙂
Drugače pa se da full čupo naredit (imam še kar kratke lase in mi samo z dlanjo ostanejo “v luftu”), moram pa si jih umivat vsak 2. dan, drugače…
S kozmetiko pa tako.. Uporabljala sem jo kako leto, nič ne rečem- super, čeprav se mi je koža precej svetila. Imela sem suho kožo, ampak na T predelu sem bila zelo mastna pri uporabi te kozmetike.
Začeli so se mi pojavljat tudi mozolji, ampak tu sumim na druge dejavnike (hormone), ne pa kozmetiko..
Stara se 42 let, imam rahlo mešano kožo, ki se ne nagiba h gubanju.
Do lani sem uporabljala “konvencionalno” kozmetiko, nato pa sem začela uporabljati bolj naravne izdelke, tj. dr. Hauschko, Logono in Weledo. Z večino sem zelo sem zadovoljna.
Za nego uporabljam emulzijo Moisturizing Day Cream in brezalkoholni tonik od dr. Hauschke. Kožo čistim s čistilno peno Logona.
Pri dr. Hauschki pogrešam, da je za čiščenje na voljo samo čistilno mleko. Lahko bi imeli še kakšen gel, peno ali milo za čiščenje obraza – to je pač preprosteje od “procedure” s čistilnim mlekom in vatkami … Všeč mi je tudi, da ni treba uporabljati nočne kreme. Koža zaradi tega ni v slabšem stanju – nasprotno.
Kar zadeva šampone, sem zadovoljna s tistim za mastne lase od dr. Hauschke, tisti za normalne pa res ni bogve kaj. No, šamponi so predragi, kot je zapisal nekdo pred menoj.
Od deodorantov izmenično uporabljam oba Weledina (limona, žajbelj), ki sta naravnost sijajna, in enega od dr. Hauschke (tistega s svežim vonjem). Zlasti zadovoljna sem z Weledinima, ker RES ne puščata nobenih madežev na črnem perilu.
Skratka, z izjemo šampona sem z vsemi temi izdelki veliko bolj zadovoljna kot z običajnimi, pa tudi cene večinoma niso pretirane. No, sredstva za nego obraza res ne. Weledina deodoranta sta dražja od običajnih, ampak dolgo trajata in sta odlična. Sredstva za nego las in telesa so pa predraga.
Forum je zaprt za komentiranje.