Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr. Goran Jovanovski

Dr. Goran Jovanovski

Pravkar sem iz ZZZS prejela obvestilo, da zobozdravnik dr. Goran Jovanovski ne opravlja več dejavnosti preko ZD Maribor. Ker ne piše nič, da bi šel v zasebno, tudi na spletu ni nič objavljeno, me zanima če mogoče ve kdo kje bo opravljal svojo dejavnost. Če sploh bo. Res je super zobozdravnik in mi ni za menjavati. Končno sem našla super doktorja, končno nimam straha pred zobozdravniki, sedaj pa moram spet na novo iskati.
Hvala, lp Mateja

Slišal sem da ne bo več delal v Sloveniji ampak odhaja v tujino. Se pa strinjam da je bil dober zobozdravnik.

Lp

Najboljsi zubozdravik. Jaz sem ga tudi iskala po spletu. Ni ga.

Odgovor na objavo uporabnika
Milkovana, 11.01.2021 ob 17:03

Pravkar sem iz ZZZS prejela obvestilo, da zobozdravnik dr. Goran Jovanovski ne opravlja več dejavnosti preko ZD Maribor. Ker ne piše nič, da bi šel v zasebno, tudi na spletu ni nič objavljeno, me zanima če mogoče ve kdo kje bo opravljal svojo dejavnost. Če sploh bo. Res je super zobozdravnik in mi ni za menjavati. Končno sem našla super doktorja, končno nimam straha pred zobozdravniki, sedaj pa moram spet na novo iskati.
Hvala, lp Mateja

Dela pod pohorjem v zasebni ambulanti

Ulica Saše Deva 16.

Delajo pa na koncesijo in zasebno.

Jaz imam danes prvic pri njem. Upam da je res tak kul kot pravite tukaj, ker mam taki strah, da mi na bruhanje gre 🙁

Prosim porocaj kako je bilo 🙂

Hej

Evo mene, skoraj pozabila 😉

Najboljsi zobozdravnik + sestra.

Res z strahom sla tja, nazaj pa brez straha.

Se preden mi je injekcijo dal mi je omrtvicil z tistim prsilom.

Tut naslednji termin imam ze v roku 3 tednov.

Ce se te kaj zanima, me lahko kar vprasas 🙂

Priporocam!

Hvala za obvestilo, ze imam termin 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close