DR.Domančič
Če govoriva o istem g.Domančiču – bioenergetiku ti povem, da opravlja svoje terapije v Kranjski gori, v dopoldanskem in popoldanskem času.
Z njim izvaja terapijo tudi njegov sin Stipe, pa njegov zvesti učenec/imena si nisem zapolnila/ , ter žena Tanja.
Na terapijo se moraš prej naročiti, a naj pripomnim, da je kar zasedeno.Svoje prostore imajo v hotelu Larex.
V Ljubljani je tudi nekaj njegovih učencev, ki izvajajo njegovo terapijo.
Za zdaj toliko.
Upam da bo kakšna informacija koristna.
Lep večer
MiLena
Hojla Mazza jaz sem bila pri njemu leto nazaj in sem bila prav razočarana in prav tako dva družinska prijatelja. Prav nobenemu ni pomagal in nismo edini….Upam, da boš imela ti kaj več sreče. čeprav se je že dosti o njemu pisalo, da je en navaden prevarant, ki so ga izgnalai iz njegovega kraja,otoka Ugljana, nekaj takega in kljub temu, da se ljudje pritožujejo nad njim še vedno deluje in po domače povedano nateguje ljudi…jaz ga osebno nobenemu ne priporočam in njegov odnos do ljudi je grozen..obnaša se kot, da smo manj vredni on pa je bog. T o moraš sama videti in ti bo vse jasno, ogabno:))…Samo za primer ti povem, da ko sem bila jaz tam je prišel en gospod z vročino in res je bil ves bogi in je lepo prosil Domančiča, če ga lahko vzame med prve in veš kaj je naredil,pustil ga je čakati do konca…en navaden pra***…..in to je samo ena stvar od mnogih, mnoge ponižuje pred drugimi…hočem povedati da je en navaden prevarant:(
ijoj,sam ne se dat bioenergetikom nategvat,no.če je otrok res bolan, potem mu pomaga lahko sam zdravnik.bioenergetik ne zdravi.tiste oslarije, da pusti ta bolne do konca čakat , da dobivajo sprot energijo….bemti,no, pa sej mamo IQ nad 100,no.upam vsaj.poleg tega te tile takozvani bioenergetičarji ucurijo kr za lepe vsotice dnarja, k ga je bl pametno za kej drucga porabit.
ne vem, mazza, kaj je sicer tvojemu otročku, sam Domančič mu ne bo pomagal, če je resno bolan.
nia
Nia očitno ti imaš IQ pod 100 – vsaj po tvojem pisanju sodeč.
Kar se tiče Domančiča – normalno da ne more “pozdravit” kritične, urgentne primerke – oz.jih tudi ne sprejema, ker sploh to ni njegovo delo. Sama imam fantastične izkušnje z njim, ne samo jaz – ogromno jih poznam. In ni nikakršen blefer, kot jih je žal še vedno ogromno. Če nekaterim terapija ne “prime takoj”, to še ne pomeni, da ni delovalo. Njegov princip je pač tak, da aktivira telo, da se samo zdravi. In to ni noben čudež in niti on tega ne trdi.
Res, da je bil preganjan, ampak to zaradi tega, ker je šel v nos “klasični” medicini, ker je pozdravil rakave bolnike, ki jih je klasična medicina neuspešno obsodila na smrt. In ker takih ljudi država ne mara! A še niste dojel, da država rabi bolne?Halo?Od česa bi pa potem Lek, pardon Novartis in Krka živel??
Kar Domančič “počne” z vašimi egi je logično – ker večina zboli zaradi svojega prenapihnjenega ega in edina rešitev je, da se ga malo zmanjša.
Čakalna doba je pri njem dolga, jasno, tip obdela 50 ljudi na dan, nek red mora bit – in edino to je “fair” – da ima tako revni kot bogati možnost za zdravljenje (v nasprotju s klasično medicino) – in tudi če si predsednik Slovenije ne prideš prej na vrsto kot ostali.
Pri mnogih ne deluje “takoj”, pa vendar se rezultati hitro poznajo in potem se ljudje začnejo vračati. Če pa hodite po čudeže, potem pojdite raje drugam. On le zdravi in ne zaračunava in ne obljublja ničesar.
Tudi sama delam po njegovi metodi in guess what? It works. In to zelo dobro.
Pa če verjamete ali ne.
Indijanka,
malo bolj strpno do Nie. jaz se recimo kar strinjam z njo, saj poznam njene izkušnje.
Tista z IQ je pa zares huda. ne obtožuj človeka, da ima IQ pod 100, ker je ne poznaš. Jaz jo poznam in vem, da je fejst punca z glavo na pravem mestu. Torej je nekako iz stroke, torej Indijanka… malo premisli, preden zineš neumnost… drugače bom še jaz pomislila, kje se valja tvoj IQ…
Brina
Hja Brina …. mislim, da tudi niin post ni cist na nivoju … toliko o tem.
Glede Domancica – o njem sem slisala veliko pohvalnih besed, se posebej od ljudi, ki sem jih spoznala v toplicah na rehabilitaciji … baje jim je zelo pomagal. Res pa je, da je precej cudaski ( baje, da se obnasa kot, da je vecvreden), AMPAK kar se tice njegove bioenergije nihce od mojih sogovornikov ni dvomil. Tako, da ne govort o dveh razlicnih stvareh – eno je njegova sposobnost zdravljenja, druga pa to, kaksna oseba je!!!
Osebno sem bila pri njegovem ucencu iz okolice LJ in sem bila izredno zadovoljna.
Placas pa, kolikor das … jaz kot studentka nisem ravno pri denarju, zato nisem dala veliko … sem mu bila pa hvalezna za pomoc.
Lp
Brina – komentar o IQju je bil izključno zaradi niine izjave “bemti,no, pa sej mamo IQ nad 100,no” – kar resnično iz njenega post-a težko verjameš.
Verjamem, da je nia fejst punca, ampak pojezi me, da tako grdo pišejo o ljudeh na osnovi parih kritik. Tudi jaz poznam ogromno ljudi, ki so hvaležni Domančiču, mislim, da je enostavno ZELO DOBER v vsakem pomenu besede.
Ima svoj pristop, ampak dejstvo je, da zadeva deluje. Tudi meni.
Pa brez zamere nia in ostale.
Moje skromno mnenje: če bi katerikoli človek res imel tako moč zdravljenja, bi svojo danost, sposobnost, drugje in drugače vnovčeval. Vse je v NAŠI, moji, tvoji, psihi, vse je v naših rokah. Potrebno se je poglobiti v našo notranjost, ne pa, da mi bo nekdo name roke polagal. Čudežev ni. Kaj ne pravi pregovor: pomagaj si SAM in Bog ti bo pomagal.
lp
Mislim, da večina narobe dojema delo Domančiča. On NIMA posebne moči, NI čarovnik in tako kot pravi Indijanka – le pomaga, da se telo začne zdravit samo.
Moji mami se je tumor na maternici neverjetno hitro zmanjšal – izvidi pred in po njegovi terapiji so bili še zdravnikom fascinantni. Torej deluje. In ni zahteval nobenega denarja – pustiš kolikor hočeš, v nepodpisani kuverti.
Mazza, svetujem vama, da gresta k njemu, izgubiti nimaš nič – poišči si cenejši apartma v KG. Če se pa mudi, poišči kakšnega njegovega učenca, so ravno tako zelo dobri in efektivni, delujejo v Ljubljani in si hitreje na vrsti.
Priznam, nisem prebrala vseh postov, bi pa rada povedala seledeče:
Lansko leto, sem bila pri njemu in sem bila zeloooooo zadovoljna. Imam migrene in obolenje ledvic. Mi je zelo pomagal, tako, da nekaj mesecev bolečin, ki me spremljajo nisem imela. Mislim, da je to zelo zgovoren podatek, je pa res, da res, da na vsakega deluje drugače.
Meni je pomagal in vem, da bom še šla.
Dobiš ga pa tako, da obiščeš njegovo speltno stran in tam zveš veliko, lahko pa tudi pišeš na e-naslov (glej speltno stran), pa te bo na dom poklicala gospa TAnja in te naročila.
http://www.drustvo-lemuria.si/menu.html
Imejte lep dan!
Moja bivša sošolka je ravnokar končala šolo za bioenergetika – je najboljša v razredu in ima baje še večje sposobnosti od nekaterih njenih učiteljev. Ne zdravi z močjo kot nekateri energetiki, ampak s psiho… Sicer ti pa lahko ona kaj več pove o tem. Ker je šele pred kratkim začela na svojem, ima nižje cene – terapija stane od 4000 d0 6000 se mi zdi. njena tel: 041 808734. Ime ji je DUNJA. Sem jo klicala in vprašala, če ima kej frej in je rekla, da kar pokliči, da vidi kakšen problem imaš in ti bo ona naprej svetovala!!
se ne mislim posebej opravičvat, k se nimam za kej.tud moj post ni bil nesramen in nisem nikogar z njim hotla užalt, če se pa kakšen najde v njem, je pač njegov problem.nej povem , da sem res tko zlo direktno iz stroke in vidim precej takih revežev , k so se zdravili pri raznoraznih bioenergetikih in so prišli na konc tja, kamor pač bi moral že dolg poprej in je blo prepozno, žal.
draga indijanka, ko muci na rep stopiš, seveda zacvili.
aja, poznam tud enga domančičevega zdravilca, k je pr men vodovod popravlal.mi je povedal , da s svojim čaranjem zasluži precej več , k jest , k moram v bistvu zato , da ljudem pomagam, cel življenje študirat, pa precej več k doma, v službici prežvet.pač nimam te čarovne moči,al kaj.pa mi je kar lepo priznal, da se takih ta zaresno bolnih ni prou pametno lotevat.za psihosomatske pa tud jest ne rečem, dragi zdravilci, da se lohk delo mal porazdeli.
torej, kakor komu paše.če pač v te zadeve verjamete, pa pejte.pa ne takoj usekat in se jezit, madonca.
lep pozdrav in velik sreče vsem, pa tud čimveč zdravja in strpnosti,
nia
Forum je zaprt za komentiranje.