Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr.Bauer pop tv

Dr.Bauer pop tv

Ravnokar je bil na pop tv, predavatelj na fmf ju, glede poziva studentom za cepljenje.

Spostujem ga kot zelo inteligentno osebo, odlicnega predavatelja, logika na fmfju.

Samo tu je vsak njegov komentar mimo.

Ocitno pogresa studentke??, ma pol kufer zooma.

Ma to ni razlog da poziva k cepljenju studente.

A je pomislil koliksna je verjetnost, da ce se jih cepi 50 njegovih studentov, koliko jih bo videl zdravih in zivih na predavanjih.

Pa cepivo primerja z nakupom avta.

Naj se ukvarja z matematiko, ni kompetenten za stranske ucinke cepljenja.

Cepiti za covid mlade je potrata, nadlegovanje in sprejemanje nepotrebnega rizika.
Od mladih imaš 2 na milijon v bolnici zaradi covida in 1 na 1000 zaradi miokarditisa od cepiva. Vsak z diplomo in še celo predavatelj na univerzi, ki ob takih številkah mlade poziva k cepljenju, bi moral biti takoj onemogočen delati z mladimi.

Odgovor na objavo uporabnika
hoja hoj, 26.09.2021 ob 19:31

Cepiti za covid mlade je potrata, nadlegovanje in sprejemanje nepotrebnega rizika.
Od mladih imaš 2 na milijon v bolnici zaradi covida in 1 na 1000 zaradi miokarditisa od cepiva. Vsak z diplomo in še celo predavatelj na univerzi, ki ob takih številkah mlade poziva k cepljenju, bi moral biti takoj onemogočen delati z mladimi.

Tvoj trapast komentar bi morali moderatorji v prvi sekundi izbrisat.

Skoda da nisem v lj te dni. Bi se narisala v njegovi blizini in ga vprasala ali bodo starsi, svojci, sestre/bratje, partnerji k njemu vozili fmfjevce s stranskimi ucinki??

Vem da premore logiko in sirok spekter rszmisljanja.

Z avtom pa vozi kot norc, ali je vozil. Ma da avto primerja s cepivo.

No, malo me je razocaral. Sem pricakovala kaj drugega od njega.

Ko/ce bo prilika ga bom ob srecanju vprasala ali je tako zelo pogresal mlade studentke in caka 1.10., itd ???

Šnelca_783, 26.09.2021 ob 19:25

Ravnokar je bil na pop tv, predavatelj na fmf ju, glede poziva studentom za cepljenje.

Spostujem ga kot zelo inteligentno osebo, odlicnega predavatelja, logika na fmfju.

Samo tu je vsak njegov komentar mimo.

Ocitno pogresa studentke??, ma pol kufer zooma.

Ma to ni razlog da poziva k cepljenju studente.

A je pomislil koliksna je verjetnost, da ce se jih cepi 50 njegovih studentov, koliko jih bo videl zdravih in zivih na predavanjih.

Pa cepivo primerja z nakupom avta.

Naj se ukvarja z matematiko, ni kompetenten za stranske ucinke cepljenja.

Denar vrti ta svet. Morda so ga pa izbrali, je izbranec, da je povedal to in tako, kot je. Ker take rabijo sedaj.

Vsi moški na ime Andrej v mojem dosedanjem življenju  ( zasebno, izobraževalnom, poslovno) so bili “čudni”.

all for money, 26.09.2021 ob 19:43

Denar vrti ta svet. Morda so ga pa izbrali, je izbranec, da je povedal to in tako, kot je. Ker take rabijo sedaj.

Pazljivo sem ga poslusala. Seveda je imel masko gor ki mu je padala. Tako da obraz pac ne mores videt.

Iskreno mi on ni deloval 100% on.

Glas, govor,..se mi ni ujemal s tem kar ga poznam.

Naj povabijo se enega s fmf s podrocja verjetnosti Šega bi bil primeren, posten, ne zna in ne more lagat. Edino ce ni vmes zgubil pamet in logiko.

Mislila sem da bo vseeno kaj pokomentiral, kar sem prepricana da si redno belezi in mat proucuje.

Jaz si ne belezim, ne proucujem, ne se.

Iz aviona se vidi da cifre in procenti ob povisanem cepljenju dosegajo vedno nizjo %mejo.

Tukaj sem od njega le pricakovala komentar, opombo, pa ni. Zelo cudno!

Ce bi to en student naredil tak kiks, bi mu predlagal izpis. Tu pa je zamolcal.

In ce tako vsak zamolci in daje napake pod preprogo. Ne pridejo nikoli na svetlo.

Neresnico oz laz je treba osvetlit.? Da se kam premakne.

g.Bauer koliko se jih bo cepilo od studentov fmf in koliko studentov med.fakultete( MF)???

Me je zelo razočala oddaja.

Ne maram butlov, 26.09.2021 ob 19:34

Tvoj trapast komentar bi morali moderatorji v prvi sekundi izbrisat.

Kaj ni tebi jasno? Povedal je resnico. Resnico, katera se piše v raziskavah iz Anglije.

Te berem že dosti časa. In vsakič samo napadaš ljudi. Daj, umiri se.

Novinarstvo in poročevalstvo je padlo na samo dno, pod nivojem. Tisti ki stojijo izza kamere so večina podkupljeni preračunljivci in vedno bolj izkrivljajo resnico, tisti ki pa so pred kamero pa ali so plačanci za komentar ali pa iščejo svojih pet minut pred žarometi. Bolano, zato pri nas nič takega ne gledamo. Škoda energije, živcev in časa.

primerjava in vožnjo – ni ravno na nivoju nekoga, ki predava logiko… za prfija logike je malo sramotna bi rekla…

ker je že res,da se na cesti kaj zgodi – samo je pozabil bistveno dejstvo pri tem,da imamo kot udeleženci na cesti tudi nekaj sami vpliva… res,da ne 100%

ampak nekaj pa zagotovo ga imamo

pri cepivu in njegovih posledicah morebitnih ga pa nimamo nič niente nada… celo še več… kar vemo je,da se večina posledic negira in da če jih slučajno dobiš potlej ostanes sam s temi problemi, nihče ti ne zna zares pomagat…če imaš nesrečo,da se ti to zgodi po prvem odmerku pa še do dohtarjev ne morš, ker nimaš priznanega pct… tak da

eee prfoks… logika ti ravno ne deluje najbolj ok

ta z avtom, 26.09.2021 ob 22:57

primerjava in vožnjo – ni ravno na nivoju nekoga, ki predava logiko… za prfija logike je malo sramotna bi rekla…

ker je že res,da se na cesti kaj zgodi – samo je pozabil bistveno dejstvo pri tem,da imamo kot udeleženci na cesti tudi nekaj sami vpliva… res,da ne 100%

ampak nekaj pa zagotovo ga imamo

pri cepivu in njegovih posledicah morebitnih ga pa nimamo nič niente nada… celo še več… kar vemo je,da se večina posledic negira in da če jih slučajno dobiš potlej ostanes sam s temi problemi, nihče ti ne zna zares pomagat…če imaš nesrečo,da se ti to zgodi po prvem odmerku pa še do dohtarjev ne morš, ker nimaš priznanega pct… tak da

eee prfoks… logika ti ravno ne deluje najbolj ok

Tocno tako.

Z avtom lahko gres ali ne na pot. Nekaj vpliva imas na voznjo. Avto upravljas, tankas, servisiras itd.

Stranski ucinek cepiva in imunski odziv oz imunski sistem, kot ruska ruleta. Imunski sistem nanj ne mores upravljat, it v njega, videt kaj se dogaja, kot mehanik avto. Lahko skrbis za spanec, manj stresa, gibanje, zdravo hrano, dodatke. Enkrat ko je cepivo v tebi ne ves kako bo reagiralo.

Tako da primerjava z avtom ni na mestu.

Sem kar obstala. Ne morem verjet da je govoril to on.

Pa da ima en prof.racunalnistva, programer…dovolj zooma je tudi cudno. ?

Briga njega za kvaliteto poucevanja, on zeli videt tamlade.?

Kako bodo pa tamlade npr s stranskim ucinkom cepljenja vrtoglavico, tezave z ocmi, slabim spominom sploh racunalnik uporabljale.

Ce sodim po svojih tezavah, ni sans.

Tam moras bit 100% za kaj delat in dela je na fmf dosti, da bi ti lahko se imel stranske ucinke cepiva.

Ni jasno kaj zeli, razen cepljenja.

Zelo sebicno.

Dajte že bojkotirat to fašistično kursko lažnivo propagando.

Zakaj dovolite, da vas imajo za debile ?

Le zakaj, če je pa povedal resnico. Študije kažejo, da sta 2 mlajši osebi pod 18 let (seveda zdravi, brez pridruženih bolezni) hospitalizirani zaradi covida, medtem ko jih 6-10x toliko zaradi cepiva dobi miokarditis. Saj so znanstveni članki javno objavljeni. Le malo prebrskati je treba, pa tudi v The Guardianu je bil ta podatek objavljen.

Namenjeno uporabniku Ne maram butljev.

Resinca, 26.09.2021 ob 21:35

Kaj ni tebi jasno? Povedal je resnico. Resnico, katera se piše v raziskavah iz Anglije.

Te berem že dosti časa. In vsakič samo napadaš ljudi. Daj, umiri se.

Hvala Resinca, da me bereš. Se boš vsaj kaj naučila, če boš prebrano tudi razumela

Zakaj le, 27.09.2021 ob 08:20

Le zakaj, če je pa povedal resnico. Študije kažejo, da sta 2 mlajši osebi pod 18 let (seveda zdravi, brez pridruženih bolezni) hospitalizirani zaradi covida, medtem ko jih 6-10x toliko zaradi cepiva dobi miokarditis. Saj so znanstveni članki javno objavljeni. Le malo prebrskati je treba, pa tudi v The Guardianu je bil ta podatek objavljen.

Zakaj le, verjameš tudi v Rdečo kapico?

Prijatelj ki je kriminalist in pusca to sluzbo, pa ne more prit na tv povedat svoje. Da tudi starejsi slisijo, ki nimajo/ nocejo met/ (ne znajo) fb, rac…

Takoj se vidi. Pa se kak metek bi riskiral v glavo tudi iz svojih vrst. Zal.

Malo jih je ostalo nedolzno postenih.

večja verjetnost miokarditisa zaradi cepiva kot kovida

https://www.theguardian.com/world/2021/sep/10/boys-more-at-risk-from-pfizer-jab-side-effect-than-covid-suggests-study

Tudi policaji in vojaki so proti fašističnemu režimu.

(https://fb.watch/8h9EfQYNoT/)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close