dormeo ali Hitex
Jaz imam pa jogije od Mebla…pa me tud hrbtenica ne boli, žene pa tud ne.
Še mojga fotra in mame ne pa sta stara 70 let in spita že 8 let an meblovem jogiju, še prej pa 20 let….Pa še vsi skupaj se naspimo dobr.
Enim že pomaga, če dajo velik gnarja za jogi oziroma lateks in jim poveš, če boš pa na tem jogiju spal te pa ne bo več hrbtenica bolela :)))
Kolk je takih reklam na TV, ko ljudi samo nategujejo…eni jim pa veselo nasedajo. (spanje, zdravje, zobne paste in ščetke, kreme za mladost in lepoto, pa ta čajček pa oni čajček….pa še bi lohka našteval)
Jaz ti lahko povem svoje izkušnje z jogijem Hitex, ker sva ga s fantom pred kratkim kupila (dober mesec nazaj). Lahko ti povem, da še nikoli v življenju nisem tako dobro spala :)) Jogi je čudovit, popolnoma se prilagodi telesu, nič se ne udira, skratka super zadeva. Je bil kar precej drag, ampak midva praviva, da je vreden vsakega tolarja.
Navijam za Hitex, in dol z Dormeom! Sama že več let spim na Hitexovem, odlično se obnese, zdaj si ka je kupila tudi tašča in se zelo pohvali. Hčerka je nekaj časa spala na Dormeu in ga vsa besna zamenjala za Optimo – pač je bila cena bolj dostopna kot Hitex, ki je pa res drag. Če imaš denar, se splača raskirati.
Glede omenjenega vprašanja sploh ni dvoma. Dormeo je umetna pena, poliuretan in poliamid, Hitex pa ima ležišča predvsem iz latexa. Jaz in fant sva oba bivša športnika z malo športnimi poškodbami in sva se odločila za ležišče iz latexa. Sva ga prej testirala tri tedne, ker imajo pri Hitexu to možnost, čeprav sva v bistvu takoj vedela,da je to to.Spim manj ur in se naspim bolj. Imava, pa onega z piramidicami. ZAAAAKOON.
Glede Dormea je tako, kot si napisala. Sicer pa je tudi to latex. Ampak sintetični.
Lateks je lahko sintetični ali pa ima vsebnost tudi naravnega kavčuka.
Veliko je možnosti: …50 %, 80%, 99 % vsebnosti kavčuka.
Ni pa samo Hitex, imaš tudi Dolar-ja in Slovensko posteljo, pa Marsen….še pa še možnosti 🙂
Čao. Tudi jaz kupujem ležišče in sem se odločila za latex. Pa hodim gor in dol pri vseh prodajalcih, pa sem se odločila zdaj za Hitex. Tega s piramidicami. Pri drugih proizvajalcih tege ležišča ali kaj podobnega nisem zasledila. Sem pa spala nekajkrat pri frendici,ki ima tako ležišče pa sem ful navdušena. Zdaj sem čakala samo na pohištveni sejem, ker imajo popust ha ha. Bom javila čez nekaj časa kako spim.
Forum je zaprt za komentiranje.