Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Doreta – a je zelo škodljiva?

Doreta – a je zelo škodljiva?

Jaz sem dobila Doreto po ortopedski operaciji, jemala kak mesec vsak dan, potem še nekaj časa po potrebi. Bolečina mi je hitro prenehala in hitro sem postala zaspana, tako da meni je bilo to super zdravilo, itak sem bila na bolniški.

Doreto jemljem že par let, 2x dnevno, zaradi neznosnih bolečin in nedopustne čakalne vrste za ortopeda in fizioterapijo. Ko sem jo prvič vzela sem bila malo omotična, potem pa nisem imela nobenih težav. Nisem bila zaspana, niti omotična. Avta ne vozim. Pijem pa veliko vode, zaradi jeter. Na par mesecev mi zdravnica kontrolira jetrne teste. Do zdaj je bilo vse ok.

Raje sem odvisna, kot da trpim nevzdržne bolečine. Ko te zgrabi naenkrat išijas, hernija diska in kolk, se ti lahko zmeša od bolečin.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3562, 25.02.2024 ob 17:50

Če bi pojedla vsak dan eno, v obdobju 6 mesecev, menite da bi to zelo škodovalo jetrom? Verjetno zelo pomaga, da se bolečina ne razširi? Lp.

Postala boš odvisnica enako kot narkoman z iglo! Doreta je samo za 5 dni največ!

IMAM 3 ŠKATLE TABLET TARGINACT 10/5 MG ZA PRODAT.

PIŠITE MI NA MAIL gromozansky@proton.me

Cena je 50€ na škatlo

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1282, 13.06.2024 ob 09:00

Doreto jemljem že par let, 2x dnevno, zaradi neznosnih bolečin in nedopustne čakalne vrste za ortopeda in fizioterapijo. Ko sem jo prvič vzela sem bila malo omotična, potem pa nisem imela nobenih težav. Nisem bila zaspana, niti omotična. Avta ne vozim. Pijem pa veliko vode, zaradi jeter. Na par mesecev mi zdravnica kontrolira jetrne teste. Do zdaj je bilo vse ok.

Raje sem odvisna, kot da trpim nevzdržne bolečine. Ko te zgrabi naenkrat išijas, hernija diska in kolk, se ti lahko zmeša od bolečin.

Koliko mg pa jemlješ?

37.5 mg ali 75?

2 leti vsak dan? Kako sploh funkcioniraš, nisi zaspana?

Doreto pijem že 4 leta. Eno, najvec 2 na dan in to tiste tamale 375. Težave? Ne. Vse kar je, je to, da mi da moč. Slišala sem, da nekdo postane depra, jaz pa evforija – energije in delavnosti za vsaj 5 ur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close