Dopust?
Kaj vas omejuje pri izbiri dopustniškega časa in kdaj najraje užijete zasluženo potovanje oziroma dopust? Je to takrat, ko vsi hitijo na morje v najtoplejših mesecih pri nas ali drug čas, ko so cene nižje, gužva manjša …?
Meni osebno prevelika horda turistov nikoli ni bila pri srcu, zato najraje potujem septembra, kar je pogojeno tudi z obveznostmi na faxu. Sicer pa verjamem, da smo različni in dejstvo, koliko časa preživeti na počitnicah ni odvisno zgolj od želja ampak … kaj se vam zdi. Česa?
LP, Glorija
Glede na to, da sem študentka, čas ni najpomembnejša zadeva, ko se odločam za potovanje. Res pa je, da prej nekako premislim, kdaj mi bo potovanje študijsko leto najmanj obremenjevalo…pa se niti ne sikiram, če se ne izide 🙂 Bolj pomemben mi je letni čas oz. sezona kraja, kamor potujem. Poskušam jit takrat, ko je manj turistov…
No ja, mislim, da je v igri pri odločanju predvsem denar, ki ga itak večini primanjkuje. Ne gre za to, da ga je premalo, če bi ga človek imel malo več, bi pač lahko kje ostal malo dlje in mogoče kaj več videl.
Torej, koliko časa preživeti na počitnicah je seveda odvisno od časa in denarja, predvsem pa od volje in želja vsakega posameznika…sej veste – vse se da, če se hoče 🙂
Lp, anka
Tudi jaz bi najraje dopustovala zečetek septembra, ker je takrat najlepše. Vendar ne morem čakat celo poletje, da pride september, ker je potem že kmalu zima. Raje grem sredi junija in imam potem še celo poletje pred seboj. Enkrat sem šla šele konec oktobra in ko sem se vrnila je že padal sneg.
Letos smo bili začetek julija v sredozemlju in 100% ne grem več tja tak čas. Pa so mi vsi pravili, da bo vroče, ampak sem morala probat.
Forum je zaprt za komentiranje.