Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dopust

dopust

za vse, ki boste dopustovali kar doma

najlepši del potovanja sta skrbno načrtovanje vseh podrobnosti ter sladko podoživljanje potovanja. samo potovanje je nujnost, ki se ji pametni znajo izogniti.

besede M.Ž. v knjigi Beznica v Kitalah (ali nekaj podobnega), v kateri se v uvodu sprašuje o smislu potovanj (jasno, da ga ne najde).

to mi je prišlo na pamet, ko je nekdo na forumu spraševal o Baltiku, pa dobil odgovor, da so tam lepe peščene plaže.
ne vem, verjetno so tudi taki, da prevozijo dva – tri dni v eno smer, da pridejo na lepo peščeno plažo.
ali da prevozijo dva – tri dni v eno smer, da se lahko pohvalijo, da so bili na tej lepi peščeni plaži.
po mojem si taki ne znajo osmislit potovanj oz. dopustov, če se morajo sklicevat na lepo peščeno plažo nekaj tisoč kilometrov daleč. da ne najdejo nič drugega!

Krava pojma nimaš kaj vse se da videt tam gor, pa pot do tja ni le brezvezna vožnja. Na poti spoznaš veliko ljudi, vidiš različne načine življenja. Ne veš kje boš prespala, kaj te čaka naslednji dan. Ceste so bolj podobne kolovozom, da o bencinskih črpalkah sploh ne govorim. Potem vidiš prečudovito naravo, na drugi strani pa svinarijo. Dopusti z agencijami z letalom so šele bedarija, zapeljejo te v hotel 5 zvezdic in tam ležiš 1 teden in potem greš domov. Veliko več doživiš na poti če greš v lastni režiji in ne veš točno kam in kako.

Krava.. HALOOOO…

še enkrat – na vprašanje o baltiku so nekomu prišle na pamet najprej od vsega lepe peščene plaže.

komentirala sem ta odgovor. da se nekdo odpelje nekaj tisoč kilometrov zaradi lepe peščene plaže – pa z agencijo ali brez.

ja se strinjam, obstajajo taki, ki imajo vse pošlihtano v življenju, pa tud dopust. dopust mora bit. in ker so premalo izvirni – hop na agencijo, in če si povrh še lahko privoščijo, ni meja. če pa nočejo bit premalo izvirni – hop v avto, pa dokler šila in kopita nesejo.

pa da nisi ti tista, ki si odgovorila lepe peščene plaže. mislim, glede na reakcijo?

Sem ja, plaže so se mi pač vtisnile v spomin, ker sploh nisem pričakovala, da so tam takšne peščene plaže. Preden sem šla na baltik nisem vedela, da je tam vse tako turistično urejeno (kampi, restavracije, hoteli…), čiste plaže. Pač čisto naključje je bilo, da sem sploh prišla do morja.

glih kar z dopusta pa že nervozna…

Ti si res en šupak

Ja, res so tam lepe peščene plaže, kopa se jih pa bolj malo. jaz sem po tej lepi peščeni plaži hodila oblečeno v vetrovko:) Mogoče je pa bilo takrat bolj hladno poletje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close