dopust za samske
Vražica piši na moj email
samski@email.si
od 3.8 do 19.8 imam letni dopust. nekako 4.8 nameravam za 7-10 dni. Šel bi z avtom nekam na hrvaško na morje. Kakšno malenkost hrane bi lahko skuhala, večina verjetno v gostilnah oziroma go with the flow.
Sem iz okolice Celja , zaključen fax, zdaj več kot 2 leti v službi. Prej se dogovorimo za kakšno pijačo da naredimo malo generalko :), drugače pa sem se pripravljen dogovarjat za želje in interese npr. 17.8 ima Michel Telo koncert v Puli ali kakšen drugi predlog za popestritev.
piši na vsakdanji@gmail.com če razmišljaš o drugačnem dopustu… aja pa zaželjen je nežnejši spol 🙂
Hja, najbolj priljubljen pevec v vrtcu… :)))))
[/quote]Ma ja moja načakinja zna besedilo v portugalščini, v slovenščini je še pa nisem naučila…imam š eneke zadržke, saj ne vem….
Jaz bi šla, samo malo bolj južno od pule, ne resno bi šla, če bi nas bilo več, v eno smer– a imaš kakšen plac v avtu mogoče?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
A to velja le za morje ali bi šla tudi v hribe ?[/quote]Velja za hribe tudi, samo vreme ni trenutno za hribe tja kamor bi jaz šla… sicer pa na pohorje ta teden… samo če ni nikjer nikogar, sama se pa težko spravim, pa kr nekaj bluzim po hiši…
No a gre kdo, ne pač resno? Matjažko je nekaj pisal, da je lep razgled, samo njega spravit s ptujskega polja, to je menda možno, samo če imaš o njem dobro mnenje, ah kje so tisti časi, ko sem ga imela ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] pika, pojdi sama na dopust, ali pa s kakšno prijateljico, raje ne s tipom, ker potem bo vsak mislil, da sta par in ne boš nobenega tipa spoznala, če pa že ne par, bo pa vsaj čudno izgledalo
jaz sem na dopustu spoznavala ogromno ljudi
sicer pa, se kar tukaj zmeni s kakšno za kakšno potovanje. pojdi v hotel, s slovensko agencijo, tako se bo spoznavanje začelo že na letalu 🙂
če pa ne bo šlo, pa pojdi čisto sama, saj je tudi fajn
se mi zdi, da se marsikateri včasih sline pocedijo ob misli na samski dopust, ne pa da vlači s sabo lonce in plenice in tri dojenčke (vključno z možem)
pa lepo se imej!
Živjo!
Če katero zanima kampiranje na Kolpi, naj se javi!
na audirs1989@hotmail.com
še vedno velja ponudba… odhod 7.8 zjutraj Celje cilj Makarska z avtom po avtocesti , na cilju ali prej lahko grema tudi vsak svojo pot, obveznosti nobene razen prijetna družba vsaj po poti
vsakdanji@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.